Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnected by VAC - dlaczego?

irreplaceable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! W środę grałam z ziombelami w CS:GO, po 10 minutach trwania MM'a wyrzuciło mnie z komunikatem: "Disconnected by VAC" i przyczyny, dla których mogło się tak stać. Problem polega na tym, że gram w to grę jak na miesiąc-półtora i nigdy takiego czegoś nie miałam. Mam powyłączanego CCleanera całkowicie, a reszty programów dostępnych tam nie używam. Nie, cheatów żadnych też nie używam.

Znacie może przyczynę dlaczego tak jest i w jaki sposób mogę to wyeliminować? Sprawdzałam po 3x spójność plików, ale nic to nie dało.

Opublikowano

Reinstall Csa powinien przyniesc efekt

Nie ma innej opcji? Kolejne 1-2 dni nie chce mi się instalować tego od nowa..

Antyvirus? Zapora Windows? Gamę boostery albo inne programy w tle

Antywirusa wyłączałam, podczas drugiego MM'a wywaliło mnie ponownie. Zapora oraz Windows Defender są wyłączone całkowicie odkąd mam laptopa. Game Boosterów i innych nie używam, bo nie mam takiej potrzeby.

Opublikowano

Możliwe że masz wyłączoną funkcję DEP dla cs

Mój komputer > właściwości> zaawansowane > wydajność Ustawienia > Zakładka zapobieganie wyłączanie programu.

Spróbuj zaznaczyć drugą funkcję(W sensie zaznacz tę odznaczoną) i wtedy zobacz.

Opublikowano

A jaki antyvirus? Kolega miał ten sam problem i dopiero jak odinstalował problem zniknął

Webroot SecureAnywhere

Możliwe że masz wyłączoną funkcję DEP dla cs

Mój komputer > właściwości> zaawansowane > wydajność Ustawienia > Zakładka zapobieganie wyłączanie programu.

Spróbuj zaznaczyć drugą funkcję(W sensie zaznacz tę odznaczoną) i wtedy.

Mam tam dodać CS'a czy nie? Za 20 minut gram mecz, więc jak nawet sprawdzę i mnie wywali, to mam bana na 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...