Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym różnią się rankedy flexy od solo/duo?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kazdy wie ze mozna zagrac rankeda  flex i tego normalnego.

i mam pytanie czym one sie roznia? ktore sie bardziej oplaca grac?

pozdrawiam

Opublikowano

Myślę, że solo/duo, flexy są raczej traktowane jako coś zastępczego zamiast normal draftów. No nie różnią się chyba wieloma rzeczami, wydaje mi sie tylko, że jak się na koniec ma golda i w solo/duo i w flexach to się coś dodatkowego dostaje prócz tego co zazwyczaj.

Opublikowano

a tego rankeda flex moge grac w 5 z kolegami ?   i tego normalnego ?

flexa możesz grać w: 1,2,3 lub 5 osób. Normalki tak samo, a solo/duo jak sama nazwa wskazuję grasz sam lub we 2. ;)

czyli rozni sie tym  ze normalnego rankeda mozna solo duo a flexa w 5 i tyle

Opublikowano

flexa możesz grać w: 1,2,3 lub 5 osób. Normalki tak samo, a solo/duo jak sama nazwa wskazuję grasz sam lub we 2. ;)

Tak z grubsza, ale jak już pisałem na flexach przynajmniej na EUNE ja spotykam sporo Trolli, albo ludzi którzy grają pierwszy raz daną postacią i generalnie traktuje flexy jak normale.

Opublikowano

Dywizja solo/duo jest raczej głównym wyznacznikiem skilla, flexów nikt tak bardzo nie tryharduje, tym bardziej, że na eune nie ma już normal draftów.

Flexy są teraz czymś na wzór wcześniejszych rankedów drużynowych, tylko można wejść do nich w mniejszej liczbie osób.

giphy.gif

Opublikowano

Flexy można gra z większą ekipą, różni się ranking itd

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

A za flexy nagrody są ? 

Na pewno są za obie kolejki naraz, za same flexy pewien nie jestem.

Flex jest dla psów, które potrzebują więcej niż 1 kolegi by wygrać grę. A soloq jest dla osób z jajami. Sam wybieraj.

Nie powiedziałbym ;) na flexach możesz ćwiczyć piątki, przygotowywać się do zawodów i trenować grę drużynową ;)

Opublikowano

Podstawowa różnica? Solo/duo grasz sam, albo z jedną osobą. Flexy możesz grać w premade (2,3,5), bądź sam  B)

Osobiście flexiki gram dla zabawy, żeby się pośmiać, ponarzekać i nauczyć w końcu grać w tę grę x DDD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...