Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do 1v1!

opkop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam osoby do gry 1v1, ale zapytacie się po co? Jestem słabym graczem i jestem w brązie i szukam osoby która jest w diamencie lub wyżej i chciał bym zobaczyć w skali od 1 do brąza jak słabo mi idzie gra na lini xD Podam nick osobie która będzie chętna do gry ze mną :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Aspekt gry 1v1 na linii to nie wszystko, jeżeli nie wiesz co robić po fazie liniowej, to tak czy siak będziesz powoli tracić przewagę nawet po dobrze rozegranym early.

Jak chcesz, to mogę z Tobą później zagrać (low diamond), albo @Katatuki jak go wybłagasz.

giphy.gif

Opublikowano

Ja dopiero wrocilem z wygranego turnieju 1v1 xD Jesli chcesz cwiczyc 1v1 to polecam rozne stronki takie jak battle of glory, pwnwin czy nawet spamowac customy z losowymi ludzmi. Nie ma sensu takie okreslanie czy ktos jest dobry czy nie, na 5v5 sie wszystko rozgrywa a skoro jestes w brazie to najwyrazniej grasz slabo teamowo i nie ma znaczenia czy bylbys nawet w stanie wygrac na diaxa.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja dopiero wrocilem z wygranego turnieju 1v1 xD Jesli chcesz cwiczyc 1v1 to polecam rozne stronki takie jak battle of glory, pwnwin czy nawet spamowac customy z losowymi ludzmi. Nie ma sensu takie okreslanie czy ktos jest dobry czy nie, na 5v5 sie wszystko rozgrywa a skoro jestes w brazie to najwyrazniej grasz slabo teamowo i nie ma znaczenia czy bylbys nawet w stanie wygrac na diaxa.

Gram teamowo i z farmą nie najgorzej ale właśnie cienko robię wymiany i przez to dość często przegrywam :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...