Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob - Jak zarobić?

KrakerSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, piszę ten temat z zapytaniem Na jakich metinach i w jaki sposób można zarobić "coś" na M2Bobie. Pytam tu was, bo może ktoś ma spoko pomysł a nie ma M2Boba, a ja chciałbym go zakupić i można było się jakoś dogadać.

Piszcie pod tematem lub na privie.

Opublikowano

ja zarabiałem na classicumt2. 21 levele i do m2 na kk i kzz. zarobiłem w miesiąc jakieś 6 pak, ale teraz yangi już po 2zł a wcześniej były po 5... też szukam serwera dobrego. samia odpada, tam chyba jakieś autobany są, a kasa fajnie w v2 leci. szczerze na jeszcze na classicu pomęcze się może stówka wpadnie do dziesiątego, będzie na prze*****rdolenie ;-)

Opublikowano

Zarobić yang czy zł?

Na Vesterisie chyba tanie yangi, ale też i łatwy zarobek. Stawiasz ile tam musisz botów m1 na szkaty, zmianki, dodania, marmury itp i w nockę sporo tego jest. Sprzedajesz wszystko, robisz nowe konta (na start jest 24h dropu) i powtarzasz jak mantrę. Ja jak grałem to puszczając bota wieczorem, a wyłączając nad ranem miałem zapełnione 2 strony w dropie. Warto dodać, że fasolki nieźle też dropią bo w nockę (8-10h) spokojnie szło wydropić 600 sztuk ponad. A wtedy jak sprzedawałem fasolki to schodziły po 30kk+

A no i szkaty ziół też coś kolo 30-40kk schodziły.

Na Classicu ciężko zacząć zarabiać jak nie masz kasy na eq +6. Bo ja bym wtedy sugerował wybocić konta do jakoś 22lvla i lecieć nimi na ezoty dropić riby, kuć je i sprzedawać. 

A jeśli pytasz o globala to się nie wypowiem bo nie byłem tam odkąd powchodziły te syfy pokroju szarf, alchemii i inne.

Opublikowano

Na Classicu ciężko zacząć zarabiać jak nie masz kasy na eq +6. Bo ja bym wtedy sugerował wybocić konta do jakoś 22lvla i lecieć nimi na ezoty dropić riby, kuć je i sprzedawać. 

eq +6 100k kosztuje na jedną postać. wystarczy kupić 1kk yang na allegro za złotówkę i masz na eq. i co z tego że nadropisz ribów ? jeden kosztuje 2kk. 5 ribów to 10kk, czyli 2 zł w pieniądzach. to sobie drop tumanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...