Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydajnosc komputera w cs go

2Late4Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,mam pytanie odnosnie mojego komputera,poniewaz patrzac na podzespoly mojego komputera mysle ze mogl by on dac z siebie wiecej,cos moze byc na rzeczy,podaje specyfikacje:

Intel core i3 2130-2x3.4Ghz 4 watkowy

Karta graficzna AMD radeon hd 6670 w wersji asusa gddr5 1gb

2x  Patriot 8GB 1333MHz DDR3 Signature PSD38G13332H 

dyski twarde seagate sata talerzowki,jeden z jakimis obrotami wyzszymi lacznie 350 gb

Plyta glowna asus p8h61-mx R2.0 moze nie jest to jakas gamingowa plyta,lecz posiada wsparcie do procesorow i7

Problem polega na tym ze w grze CS:GO fpsy potrafia spadac z 160 do 50 na najnizszych detalach w rozdzielczosci 1920x1080,nie jest to typowy spadek ze zostaje na tym poziomie,lecz dzieje sie tak mniej wiecej co 3 minuty

Testowalem rowniez ten sprzet na grze Paladins,max detale,max rozdzielczosc zero najmniejszego spadku,pieknie plynnie

Macie moze jakies rady co tego,lub jakis wlasny dzialajacy sposob na optymalizacje cs go?z gory dziekuje.

ps.przepraszam za brak polskich znakow,wiem ze to gryzie w oczy,mieszkam na wyspach a jeszcze nie instalowem polskiego jezyka bo mam komputer od niedawna a win 10 byl wgrany po angielsku;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...