Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem Minecraft

PolskiGriefer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z launcherem minecraft. Siedziałem sobie na serwerze, gdy nagle minecraft sie scrashował. Pomyślałem, że to nic szczególnego. Próbując włączyć mc uświadomiłem sobie, że coś jest na rzeczy. Nie działa mi żaden launcher, wszelkie próby odinstalowania, usunięcia plików mc nic nie dały. Zmieniałem wersję itd. lecz wciąż nic i tak z każdym launcherem. Dwa lata temu zakupiłem premium. Wiadomość, która dostaje próbując włączyć mc:

[14:37:52] [main/INFO]: Setting user: Moj Nick
[14:37:52] [main/INFO]: (Session ID is <censored>)
Completely ignored arguments: [--nativeLauncherVersion, 1206]
[14:37:52] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem ... Odpalasz z launchera premium, czy pirata?

Wywal .minecraft i zainstaluj od nowa, odpal inną wersję, jeżeli masz kartę graficzną Nvidii to pobiesz sterowniki starsze o jedną wersję, zaaktualizuj jave.

Chyba więcej sugestii nie mam :v

Mam nadzieje że coś z tych pomoże ;)

Opublikowano

Wywal .minecraft i zainstaluj od nowa, odpal inną wersję, jeżeli masz kartę graficzną Nvidii to pobiesz sterowniki starsze o jedną wersję, zaaktualizuj jave.

Niestety próbowałem już to wszystko. WIem już w czym jest pies pogrzebany. Mianowicie chodzi o LWJGL, sprawdź sobie w necie co to jest jeżeli Cię interesuje (dla bardziej doświadczonych)

Opublikowano

Niestety próbowałem już to wszystko. WIem już w czym jest pies pogrzebany. Mianowicie chodzi o LWJGL, sprawdź sobie w necie co to jest jeżeli Cię interesuje (dla bardziej doświadczonych)

Dzięki że napisałeś rozwiązanie, swoją drogą nie spodziewałem się tego :O 

Miałeś niezaktualizowane/niezainstalowane czy był to jakiś inny błąd związany z LWJGL ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...