Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program league of legends tm przestał działać

bekazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko

Od jakiegoś czasu gdy już wejde do gry to między 8 a 16 minutą(przeważnie) wywala mi program league of legends tm przestał działać. Dzieje się tak tylko raz. Poniżej zamieszczam dokładny opis erroru. Wie ktoś co robić? Support nie -.-

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: League of Legends.exe
Wersja aplikacji: 7.2.173.3544
Sygnatura czasowa aplikacji: 00000000
Nazwa modułu z błędem: StackHash_a2ca
Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000
Kod wyjątku: c0000005
Przesunięcie wyjątku: 74ca2765
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: a2ca
Dodatkowe informacje 2: a2ca770e75a115500ae4a18aab36fe9f
Dodatkowe informacje 3: a0c6
Dodatkowe informacje 4: a0c611dc43fe5b8c4db866a837d73bf3

Gre reinstallowałem pobierałem od nowa, tak samo sterowniki. Leże i kwiczę.

Opublikowano

Sterowniki cofałem, format niestety nie wchodzi teraz w grę. Myślałem, że ktoś może już miał podobny problem :/

A co z innym dyskiem? nwm czy pomoże, ale warto spróbować. Poza tym ten log troszku mnie rozwalił, bo generalnie nie ma w nim nic co mogłoby by pomóc :/

Opublikowano

Tak tak zapomniałem napisać. Lola tym razem instalowałem na innym dysku, to samo polecili mi w supporcie. Co masz na myśli mówiąc, że troszku Cię ten log rozwalił? Jest aż tak źle?

Opublikowano

Tak tak zapomniałem napisać. Lola tym razem instalowałem na innym dysku, to samo polecili mi w supporcie. Co masz na myśli mówiąc, że troszku Cię ten log rozwalił? Jest aż tak źle?

Ilość zer.

Możesz spróbować włączyć opcje naprawy w kliencie, ale jak reinstall nie pomógł to też pewnie nicda.

Jak cie wywali to wrzuć log stąd:

\Riot Games\League of Legends\Logs\Game - R3d Logs

albo przynajmniej jego końcówkę przed wywaleniem crasha, może tam coś będzie.

Opublikowano

http://wklej.to/tUtCE

Dużo coś tych errorów :O

Spoko mam podobną ilość xD

Czy tak kończy się ten log? nie ma nic dalej? bo tutaj też przyczyny nie widzę, bo errory o tym że nie może czegoś załadować ja też mam :v

Jeżeli to nie jest koniec to wklej proszę ostatnie linijki może coś uda mi się wyczytać ;)

Opublikowano

Ło luju, poddaje się...

Wszystkie logi oprócz ostatniego w którym gra się chyba normalnie skończyła, urywają się nagle bez wyraźnego powodu...

Możesz spróbować zainstalować najnowszy SP do windowsa, ale nie liczyłbym na to że to coś da :v

Pisz jeszcze raz do supportu, chyba że ktoś inny Ci pomoże, bo ja idę się położyć i pokwiczeć z Tobą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...