Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Marek69x

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zgadzam się może powinienem dostać %, ale na 100 % nie perma i z tymi procentami też pewny nie jestem, reuploadowałem to na prośbę użytkowników udostępniłem skan z virustotal i napisałem, że używają na własną odpowiedzialność.  Powtarzam to był REUPLOAD - sam mam to gówno na komputerze i nikt mnie nie okradł, tak samo rozsyłałbym content z keyloggerem jakiegoś tureckiego dzieciaka? - lalaker1, po co skoro nie miałbym z tego korzyści ,na mpc zapewne moje konto jest zarejestrowane dłużej niż twoje i przez ten czas wiele razy komuś pomagałem, nie po to, żeby jakiś gość wlepiał mi niesłusznego perma. Piszę z innego konta ponieważ nie miałem dostępu do tematu "ZBANOWANI" z konta zbanowanego.

Opublikowano

Ban jest słuszny, bo to że napiszesz "pobieracie na własną odpowiedzialność" nie uprawnia cie do wstawiania wirusów. Dostaniesz ub, ale zapoznaj się z pw od moderatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...