Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwera by Supreme.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OuEaNM5.png

9Ijrcwd.png

Mój kanał został założony 9 kwietnia 2016 roku.

Posiadam na nim 291 widzów i prawie 26 tysięcy wyświetleń.

Na kanale miałem razem 6 serii + jedna, którą aktualnie prowadzę.

Niestety niektóre serie kończyły się wcześnie.

Częściowo to moja wina, ale jednak w niektórych przypadkach serwer był współwinny.

Aktualny rynek serwerów metin2 jest jaki jest, nie ma co się oszukiwać.

Serwery bywają grywalne przez pierwszy miesiąc, niektóre krótko po starcie okazują się badziewem.

Nigdy nie dostawałem zapłaty za nagrywanie, dlatego nie nagrywam na siłę.

Serwer mi nie odpowiada - nie nagrywam z niego.

Filmy nagrywam w jakości HD i 60 FPS'ach.

Staram się aby zarówno filmy jak i grafika na kanale (miniaturki) były jak najlepszej jakości.

zr8fJDD.png

- zapowiedzi/prezentacje serwerów (nie czytam prezki z MPCforum)

- zapowiedzi update'ów,

- serie.

Rl2wXDT.png

- dobrego jakościowo serwera,

- dobrego kontaktu z administracją,

- pomocy w promowaniu kanału,

- resztę przedstawię w rozmowie prywatnej.

Kontakt: 

- PW,

- GG: 22534322.

Pozdrawiam.

Supreme.

Opublikowano

Polecam gościa jak najbardziej! Za duży yt to nie jest ale nagrywa uczciwie i nie dla hajsu, poza tym nie czyta prezentacji tylko wchodzi na serwer i pokazuje :)

obraz.png

Opublikowano

Czyli reklamujesz serwer (promując go) i wymagasz od serwera żeby cie wypromował? wtf

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Obejrzałem (przewijając) kilka Twoich filmów i muszę przyznać że robisz to porządnie, dbasz o jakość i słuch widza(brak trzasków, skoków poziomu głośności etc). 
Nie miałem z Tobą styczności ale wydaje mi się że można Cie polecić ze względu na zawartość kanału. Może i z wyświetleniami nie jest za dobrze ale jeżeli nadal będziesz kontynuował swoją działalność i dbał o poziom to widownia przybędzie.

Jeżeli nie masz to polecam założyć fanpage na i przeznaczyć trochę PLN na promowanie.

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

Obejrzałem kilka twoich filmów, twój kanał na yt wydaje się jałowy nic sobą nie reprezentujesz, nie masz jakiejś szczególnej wiedzy jeśli chodzi o Metina.Ciekawe filmy można  nagrywać jeśli masz jakąś wiedze lub jesteś interesujący (śmieszny, inteligentny,ładny) a ty niestety nie jesteś żadnym z nich. Tacy jałowi ludzie jak ty mają suby tylko dzięki konkursom, wydaje wam się  ze gdy mają dobrą jakość dzwieku i obrazu są lepsi od innych, pewnie jeszcze uważasz ze ktoś powinien  ci za to płacić?

Oczekujesz profesjonalizmu od innych a sam reprezentujesz dość niski poziom.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli reklamujesz serwer (promując go) i wymagasz od serwera żeby cie wypromował? wtf

Wzajemna promocja.

Ja nagrywam film z serwera -> administracja wrzuca co jakiś czas mój film na np. fanpage.

Obejrzałem (przewijając) kilka Twoich filmów i muszę przyznać że robisz to porządnie, dbasz o jakość i słuch widza(brak trzasków, skoków poziomu głośności etc). 

Nie miałem z Tobą styczności ale wydaje mi się że można Cie polecić ze względu na zawartość kanału. Może i z wyświetleniami nie jest za dobrze ale jeżeli nadal będziesz kontynuował swoją działalność i dbał o poziom to widownia przybędzie.

Jeżeli nie masz to polecam założyć fanpage na i przeznaczyć trochę PLN na promowanie.

Dzięki za opinię.

Obejrzałem kilka twoich filmów, twój kanał na yt wydaje się jałowy nic sobą nie reprezentujesz, nie masz jakiejś szczególnej wiedzy jeśli chodzi o Metina.Ciekawe filmy można  nagrywać jeśli masz jakąś wiedze lub jesteś interesujący (śmieszny, inteligentny,ładny) a ty niestety nie jesteś żadnym z nich. Tacy jałowi ludzie jak ty mają suby tylko dzięki konkursom, wydaje wam się  ze gdy mają dobrą jakość dzwieku i obrazu są lepsi od innych, pewnie jeszcze uważasz ze ktoś powinien  ci za to płacić?

Oczekujesz profesjonalizmu od innych a sam reprezentujesz dość niski poziom.

Pozdrawiam.

Dzięki.

Żaden serwer nie płacił mi do tej pory za nagrywanie i żaden nie będzie płacił.

Jestem jałowy, bo jestem sobą. Nie mam zamiaru zakładać maski jak 80% jutuberów tylko po to, żeby się komuś podobać.

Gram w metina i przedstawiam moje zmagania z danym serwerem w postaci odcinków.

Nie chce, aby mój kanał był metinową wikipedią.

Pozdrawiam również.

Potrafisz nagrywać coś na typ trailerów?

Myślę, że bym podołał, choć nigdy tego typu filmów nie robiłem.

Opublikowano

W sumie z tego co oglądałem:

-Masz przyjemny głos (nohomo)

-Coś tam wiesz.

-Zamazany ekran gdy nic się nie dzieje i scena z oceną filmu na +, mało inwazyjne.

-Na koniec komentarza, ocena w górę/w dół, też przyjemna (do wszystkich pseudoYT - nieważne czy w  górę czy w dół i tak podbija to wasze filmy)

Ogólnie polecam. :>

Opublikowano

W sumie z tego co oglądałem:

-Masz przyjemny głos (nohomo)

-Coś tam wiesz.

-Zamazany ekran gdy nic się nie dzieje i scena z oceną filmu na +, mało inwazyjne.

-Na koniec komentarza, ocena w górę/w dół, też przyjemna (do wszystkich pseudoYT - nieważne czy w  górę czy w dół i tak podbija to wasze filmy)

Ogólnie polecam. :>

Dziękuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...