Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA EU all serwery

HeXeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zna ktoś miejsce gdzie można zakupić konta/walutę w tera EU ?  Nie interesuje mnie marne 100k. Proszę o wszelki info :) Pozdrawiam ( piszę tutaj bo zapewne na market i tak nikt nie zagląda ) 

Opublikowano

Na Allegro ostatnio widziałem golda. 100k za 50 zł, do sprzedania 1,3 miliona golda. Na Mystelu.

Interesuje mnie większa ilość za lepszą cene ;) 

Opublikowano

Na Allegro ostatnio widziałem golda. 100k za 50 zł, do sprzedania 1,3 miliona golda. Na Mystelu.

Nie ma nawet mowy żebys zdobył więcej i taniej.

50zł za 100k to ratio TT i jakby nie patrzeć to jest i tak 3x więcej golda niż byłbyś w stanie zdobyć np 2 lata temu.

Zawsze możesz próbować sprzedać paysafe za golda(150k max za 50zł), ludzie chętni na psf zawsze się znajdą(tera club można nimi kupić)

Opublikowano

50zł za 100k to ratio TT i jakby nie patrzeć to jest i tak 3x więcej golda niż byłbyś w stanie zdobyć np 2 lata temu.

Zawsze możesz próbować sprzedać paysafe za golda(150k max za 50zł), ludzie chętni na psf zawsze się znajdą(tera club można nimi kupić)

3 lata temu grałem tam. Waluta to nie problem. Multikonta i craft ;) Interesuje mnie kilka milionow miesiecznie najlepiej ;)) Nie mam czasu na pierdzielenie wiec wole kupic od mlodej osoby przez allegro. 

Opublikowano

3 lata temu grałem tam. Waluta to nie problem. Multikonta i craft ;) Interesuje mnie kilka milionow miesiecznie najlepiej ;)) Nie mam czasu na pierdzielenie wiec wole kupic od mlodej osoby przez allegro. 

Grałeś 3 lata temu i to mówi wiele.

Aktualnie crafting jest martwy, jeśli chcesz zarobić sporo golda z najmniejszą ilością $$ to nie ma nic innego jak żydzić jako ressler rzeczy z IS w brokerze.

Zastanawiam się na co ci aż "miliony" jakby nie patrzeć po zdobyciu tego casherskiego +15 jedyne co z goldem możesz zrobić to kupić kostiumy.

Opublikowano

Grałeś 3 lata temu i to mówi wiele.

Aktualnie crafting jest martwy, jeśli chcesz zarobić sporo golda z najmniejszą ilością $$ to nie ma nic innego jak żydzić jako ressler rzeczy z IS w brokerze.

Zastanawiam się na co ci aż "miliony" jakby nie patrzeć po zdobyciu tego casherskiego +15 jedyne co z goldem możesz zrobić to kupić kostiumy.

odezwij sie priv mam kilka pytan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...