Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Error 1935 Microsoft Visual c++ 2005 redistributable

91428

Pytanie

Opublikowano

mam jakiś problem po formacie komputera z microsoft visual c++ 2005 redistributable

mincrosoft.vc80.atl,type=''win32'', verison='8.0.50727.4053'', publicKeyToken= '1fc8b3b9a1e18e3b''.processorArchitecutre=''x86''>>.

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu masz odpowiedź po angielsku:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/microsoft-visual-c-2005-redistributable-error-1935/9b245369-5053-e011-8dfc-68b599b31bf5

Jeżeli nie rozumiesz to napisz, pomogę Ci.

Możesz najpierw przeskanować komputer (np. Malwarebytes), bo o ile dobrze zrozumiałem to może być wirus, który blokuje windowsowy installer, czy coś takiego.

Poza tym to chyba zły dział, bo ja tu żadnej wzmianki o lidze legend nie widzę :O

Opublikowano

Tu masz odpowiedź po angielsku:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/microsoft-visual-c-2005-redistributable-error-1935/9b245369-5053-e011-8dfc-68b599b31bf5

Jeżeli nie rozumiesz to napisz, pomogę Ci.

Możesz najpierw przeskanować komputer (np. Malwarebytes), bo o ile dobrze zrozumiałem to może być wirus, który blokuje windowsowy installer, czy coś takiego.

Poza tym to chyba zły dział, bo ja tu żadnej wzmianki o lidze legend nie widzę :O

Probujac instalowac lol'a wlasnie to mi sie wyswietlilo, zaraz to zrobie wiec powiem co i jak

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...