Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolna aktualizacja

Vanosh_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosc wolny internet ale w 1/2 aktualizacji szlo po 600 kb a w 2/2 idzie ledwo 100kb, czym to jest spowodowane, da sie to przyspieszyc?

Opublikowano

Mam dosc wolny internet ale w 1/2 aktualizacji szlo po 600 kb a w 2/2 idzie ledwo 100kb, czym to jest spowodowane, da sie to przyspieszyc?

Spowolnił Ci jeszcze bardziej internet lub serwer jest bardziej obciążony niż zwykle. Jeżeli korzystasz z routera to odciąż sieć (nie pobieraj nic, anie nie oglądaj na innych urządzeniach w tej samej sieci). Ewentualnie kup internet u innego operatora ;)

Opublikowano

Najłatwiej powiedzieć ze internet slaby xD Co z tego ze Cała 1/2 szła po 600-700 kb\s a jak sie zaczęła 2/2 to ledwo 100 kb/s wskakuje. Nie jest obciązony ni nic. A internet kupie jak sie umowa skonczy xD

Opublikowano

Najłatwiej powiedzieć ze internet slaby xD Co z tego ze Cała 1/2 szła po 600-700 kb\s a jak sie zaczęła 2/2 to ledwo 100 kb/s wskakuje. Nie jest obciązony ni nic. A internet kupie jak sie umowa skonczy xD

600-700 kbps to nie jest dobry internet xD

Mógł ci po prostu zwolnić i tyle. Sieć mogła być bardziej obciążana, czy coś, generalnie rzeczy na które wpływu nie masz ;P

Opublikowano

W sumie podczas aktualizowania lola rzadka kiedy ta prędkość jest stała. Nigdy nie spada mi jakoś drastycznie, ale po dłuższej chwili pobierania często zmienia się.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...