Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużyny "open mid"

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne już niejedna osoba z Was spotkała się właśnie z taką rozgrywką.. Jest to irytujące, ale nie można też narzekać jeżeli trafią się tacy przeciwnicy wiadomo.. Aczkolwiek mnie bardzo denerwuje, mam pytanie czy to będzie w jakikolwiek sposób karane? Chciałbym żeby osoby wiedziały, że nie można czegoś takiego robić..

Opublikowano

Witam, zapewne już niejedna osoba z Was spotkała się właśnie z taką rozgrywką.. Jest to irytujące, ale nie można też narzekać jeżeli trafią się tacy przeciwnicy wiadomo.. Aczkolwiek mnie bardzo denerwuje, mam pytanie czy to będzie w jakikolwiek sposób karane? Chciałbym żeby osoby wiedziały, że nie można czegoś takiego robić..

Oj to przykro mi bardzo że musisz się denerwować ;( Meliska dobrze na to działa - słyszałem ;)

Każdy może grać tak, jak mu się to podoba tak aby czerpał z tego przyjemność. Oczywiście o ile nie łamie to kodeksu przywoływacza, a nie łamie. 

Kary za to nie będzie, a i Ty osobiście zabronić to sobie możesz :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Oj to przykro mi bardzo że musisz się denerwować ;( Meliska dobrze na to działa - słyszałem ;)

Każdy może grać tak, jak mu się to podoba tak aby czerpał z tego przyjemność. Oczywiście o ile nie łamie to kodeksu przywoływacza, a nie łamie. 

Niestety, meliska nie jest dla mnie, ale dopisze to do listy rzeczy, które w życiu mi się do niczego nie przydadzą więc dziękuję :) Wracając do tematu, nie wiem jak gracze są w stanie czerpać przyjemność z gry tylko i wyłącznie przez to 7 minut stojąc pod wieżą lub biegając jak banda małp i umierać i to według mnie lekko naciąga wspomniany przez Ciebie "Kodeks przywoływacza".

Opublikowano

Niestety, meliska nie jest dla mnie, ale dopisze to do listy rzeczy, które w życiu mi się do niczego nie przydadzą więc dziękuję :) Wracając do tematu, nie wiem jak gracze są w stanie czerpać przyjemność z gry tylko i wyłącznie przez to 7 minut stojąc pod wieżą lub biegając jak banda małp i umierać i to według mnie lekko naciąga wspomniany przez Ciebie "Kodeks przywoływacza".

Zakładając godzina to 60 minut jedna gra open mid to 10 minut rozgrywasz 6 gier za każdą dostajesz po 282pz czyli w ciągu godziny zarabiasz 1692pz więc frajda z tego jest taka że zamiast grać przez 3 dni grasz godzinkę i oszczędzasz sobie czas.Proste,logiczne i opłacalne a jeśli nie lubisz zdobywać free pz w twoim przypadku po 500 to idź i zarabiaj na botach żeby utrudnić sobie życie

Opublikowano

Za AFK jest ban, za trollowanie jest ban, za wyzywanie to samo więc niby dlaczego za ''open mid'' w 2 minucie miałoby nie być? 

Ktoś wchodzi bo chce sobie normalnie pograć a nie tylko po PZ, a inni mu tak jakby idą afk.

Na 100% riotowi nie podoba się taka sytuacja, więc polecam reportować.

Najlepiej idz graj flex'y, bo w weekendy z dodatkowymi pz normali nie pograsz.

Opublikowano

Zakładając godzina to 60 minut jedna gra open mid to 10 minut rozgrywasz 6 gier za każdą dostajesz po 282pz czyli w ciągu godziny zarabiasz 1692pz więc frajda z tego jest taka że zamiast grać przez 3 dni grasz godzinkę i oszczędzasz sobie czas.Proste,logiczne i opłacalne a jeśli nie lubisz zdobywać free pz w twoim przypadku po 500 to idź i zarabiaj na botach żeby utrudnić sobie życie

Widzisz, problem leży po tej stronie, że ja kompletnie nie potrzebuje IP.. Już trochę w tą grę gram i według mnie takie rozgrywki nie są zgodne z zasadami bo cóż to za rozgrywka, która trwa całe 7-8 minut? Jestem również pewny, że RIOT nie po to zrobiło właśnie taki event żeby ludzie grali po 8 minut ;d

Opublikowano

Polecam poczytać trochę reddita. Cała drużyna zgadza się na open mida więc za co mają dostać bana ? Nikt nie afczy na respie bo bugują grompa/inne moby i autoatakują. Nie będzie za to banów chyba, że 0/20 robicie. Sam na smurfie zarabiam ip i polecam. 560 ip w 7 minut więc ? 

Opublikowano

Polecam poczytać trochę reddita. Cała drużyna zgadza się na open mida więc za co mają dostać bana ? Nikt nie afczy na respie bo bugują grompa/inne moby i autoatakują. Nie będzie za to banów chyba, że 0/20 robicie. Sam na smurfie zarabiam ip i polecam. 560 ip w 7 minut więc ? 

A co gdy enemy team pisze ''open mid'' 

Jaki ja mam na to wplyw?  albo gdy 4 graczy z mojego teamu chce open a ja chce normalna gierke? 

Opublikowano

A co gdy enemy team pisze ''open mid'' 

Jaki ja mam na to wplyw?  albo gdy 4 graczy z mojego teamu chce open a ja chce normalna gierke? 

Wypowiedzi udzielił RiotLyte na swoim „asku”:

„Oczywiście, że jest to NIEDOZWOLONE i można za to reportować jako „pomaganie przeciwnej drużynie”, takie coś jest niedopuszczalne. Jedyny wyjątek stanowi sytuacja, w której wszyscy gracze się na to godzą, jednak w innym rozwoju sytuacji jest przejaw toksyczności, który może prowadzić do bana. Doskonale rozumiemy takową sytuację podczas rozgrywek premade, jednak na solo Q jest to zazwyczaj nadużycie.”

Jest to dosyć stara odpowiedź, ale raczej nadal aktualna i odnosi się także do tego eventu ;)

Opublikowano

Nic nie zrobisz,  patrz :
Robie Open Mida, cały team się zgodził jest git,
Jeżeli ja Open mida nie chce, a oni i tak robią, mają reporta, Ale to tylko gdy jedna osoba z teamu nie chce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...