Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - na czym się skupiać podczas ponownego przejścia gry ?

ranger12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naszło mnie by chyba po raz 3 lub 4 przejsc gre od nowa.

Coś polecacie na czym sie skupiac ? bo glownie to ciagnalem watek fabularny a poboczne zadania i exploatacje olewalem.

Opublikowano

Przejść grę 3 razy i olewać poboczne xD

Ja przeszedłem raz na 100% i gdy chciałem przejść drugi raz to mnie znużyło po połowię i grałem urywkami.

Jak to na czym się skupiać? Po prostu rób tylko te zadania poboczne, które są przeznaczone na level mniejszy od twojego albo jest równy, po drodze zawsze rób znaki zapytania. Podczas robienia zadań fajnie możesz trochę ich porobić, ale nie wszystkie. Zawsze musisz trochę przeznaczyć, żeby je porobić (pozdrawiam z Skellige :D). Zawsze patrz na zadania poboczne, te które są mniejsze albo dobre na twój lvl. Tyle. Za zadania główne zawsze będziesz dostawał bardzo dużo expa.

Czyli- Nie będzie zadań pobocznych na twój lvl, robisz zadania główne. Kiedy ci się zachce robisz znaki zapytania.

Albo jeżeli nie chce ci się wybierać zadań to możesz zainstalować moda Always full exp, czy jakoś tak. Jeżeli zadanie będzie wyszarzone to po prostu wtedy za jego zrobienie tak i tak dostaniesz tyle expa ile powinieneś. Wtedy to robisz sobie zadania jak ci żywnie podoba.

Pozdrawiam cieplutko.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja z kolei mam tak, że np chcę tym razem konsekwentnie wybrać Yennefer, ale podczas przygód w Novigradzie nie mam serca żeby olać Triss :D I tak przechodzę Wiedźmina 3 już 4 raz, i 4 raz z Triss jestem. Za pierwszym razem jak byłem z Yennefer w Kaer Morhen, to nie czułem że popełniłem błąd, wczytałem grę do zapisu w Novigradzie i grałem od nowa :D. Moim zdaniem nieważne jak się zagra, i tak historia jest tak świetnie napisana i opowiedziana, że nawet jak się robi prawie to samo to i tak jest bardzo przyjemnie. To jak z oglądaniem dobrego filmu albo czytaniem dobrej książki. Ew możesz sobie sprawdzić jak wyglądają wymaksowane zbroje innych szkół wiedźmińskich, są takie decyzje w grze które się wykluczają i wtedy tracisz część gry. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...