Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold na Allegro.

xxd56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się teraz kupić Gold przez pomarańczową stronę? Wychodzi, że 1kk to 1zł co daje za 300 zł (przykładowo) 300kk. Ale teraz kupując 2100 ND za tą kwotę jestem w stanie na spokojnie wyciągnąć nawet więcej. Wytłumaczy mi ktoś jak to teraz wygląda. Proszę też mi napisać jak teraz najbezpieczniej kupić takiego golda. Co zrobić żeby szansa bana była jak najmniejsza?

200.gif

Opublikowano

kk teraz sa stosunkowo tanie nwm jak na s1 ale na s2 można latwo znalesc typow ktorym zalezy na czasie i sellaja nawet 1kk za 50groszy i to dość zaufane osoby polecam rowniez dojść do roznych grup nostale na fb czesto ludzie tam wystawiaja a inni polecaja w komentarzach na moje nd nie opyla sie kupywać czemu? A no bo teraz kazdy resseluje ciężko cos sprzedac drożej nawet jesli to musisz na nb a jak na nb to musisz znowu kupic medal noshandlarza i znowu tracisz cos ewentualnie jesli nikomu nie ufasz to kup na allegro juz za te max 70gr za kk bo 1kk za zl to strata hajsu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...