Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OpenNos na Windows XP

Mrcziter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś uruchomić OpenNos na Windows XP , bo gdy próbuje uruchomić wyskakuje komunikat że nie jest zgodne z win32

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Opublikowano

Da się jakoś uruchomić OpenNos na Windows XP , bo gdy próbuje uruchomić wyskakuje komunikat że nie jest zgodne z win32

Nie wierzę, że to pisze...

Tworzysz plik "Config.ini" w folderze z NT, wklejasz do niego:

[NosTale_Network]
IP=78.31.67.58
Port=3825
Robisz sobie kopie Nostalex.dat zmieniasz mu nazwę na np. "OpenNos.exe", tworzysz skrót i edytujesz go, dodajesz "EntwellNostaleClientLoadFromIni" w tym miejscu

KpoOEfd.png

Opublikowano

^mogłbyś wytłumaczyć to troszkę bardziej łopatologicznie xD? Robię teoretycznie wszystko co napisałeś ale nie działa mi :/

ntmpc.png
Opublikowano

Nie wierzę, że to pisze...

Tworzysz plik "Config.ini" w folderze z NT, wklejasz do niego:

[NosTale_Network]
IP=78.31.67.58
Port=3825
Robisz sobie kopie Nostalex.dat zmieniasz mu nazwę na np. "OpenNos.exe", tworzysz skrót i edytujesz go, dodajesz "EntwellNostaleClientLoadFromIni" w tym miejscu

KpoOEfd.png

Własnie mogl bys to prosciej wytłumaczyc ? ;p

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Ja zrobiłem to tak że uruchomiłem ten plik NostaleX.dat przez HexEditor i dalem zapisz jako "OpenNos.exe" i się zrobił plik .exe utworzyłem skrót tego pliku później >Właściowści>Skrót>Element docelowy i tam wpisałem EntwellNostaleClientLoadFromIni

Utworzylem nowy dokument tekstowy wpisałem te

[Nostale_Network]

IP:78.31.67.58

Port:3825

I zapisałem jako Config.ini

Później wystarczy odpalić OpenNos.exe i grasz a i jeszcze kopie tego pliku NostaleX.dat zrobiłem

Edit. Nie musi być koniecznie przez HexEditor można również przez notatnik dac zapisz jako, jednak nie może być na końcu .txt tylko .exe i jako wszystkie pliki

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...