Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe konto

warcep2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick : drogba421

haslo : konrad123

21 lvl sa miny bronie pokupione premium juz sie skonczylo niestety ale jest jeszcze m60 ale niema 5 slotu czeba uzyc hacka albo co chcecie tam

Opublikowano

Niezłe konto ;) .Wczoraj siedziałem do rana z hackiem na 5-slot i miałem u wszystkich K400 NA 5 slocie a u assaulta M60.Oto spis broni jakie ma to konto(Kupione bronie): K400_Grenade(1), Desert_Eagle, 357_Magnum, M4A1, M60, Flesh_Mine yo yo.A i mam prośbę do was: Nie hackujcie na POLAND Server i drugą prośbe:Nie banujcie tego konta pls :( .I zejdzcie o 12:00 bo chce na nim pograć 2 godziny i jest wasze :) .

Opublikowano

No właśnie ja sobie grałem a tu mnie samo wywaliło z serva a jak chciałem się zalogować pisze że user zalogowany!Ktoś siedział i coś mi zrobił z grą!

Opublikowano
No właśnie ja sobie grałem a tu mnie samo wywaliło z serva a jak chciałem się zalogować pisze że user zalogowany!Ktoś siedział i coś mi zrobił z grą!

Mialem tak samo !! bylem na tym koncie i mnie wywalilo :/

Ale na tym koncie sie juz m60 skonczylo jak ktos po mnie sie zalogowal to juz nie ma

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

To jest chore... Kradniecie komuś konta a potem je dajecie na forum.

Jak wy byście się czuli gdyby ktoś wam ukradł np. 41 lvl z retail M60 premium gold?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@2 up

Jaki z ciebie n4p czekam, aż dasz mi konto 40 lvl famas retail do pogrania, wtedy się ciebie nie będę czepiał

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

Nie wiem czy ty czytać nie umiesz czy ci na rozum ktoś spuścił granat dymny, napisałem FAMAS RETAIL(320 zł u madmaxa)

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano
Nie wiem czy ty czytać nie umiesz czy ci na rozum ktoś spuścił granat dymny, napisałem FAMAS RETAIL(320 zł u madmaxa)

Tylko nie każdy jest ciotą i płaci za famasa 320 zł u mada.

Kupiłem od niego m60 i 140 zł to [bynajmniej dla mnie] nie aż taki duży wydatek no ale ciotą trza być, żeby kupić famasa za 320 zł jak można za 200~.

Pozdro kolego ;)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...