Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i klawiatura się zacina

kuba83000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od jakiegoś czasu nie moge normalnie pograć w Cs-ka a raczej wogule nie moge grac przez pewne utrudnienie. Ostatnio bawiłem się macro w steelseries engine mam mysz steelseries rival 100 i coś mi nie działalo wiec zaaktualizowałem sterowniki do myszki i odpalam cs-a wbijam na arenke trenigową a tu nic nie moge czasem strzeli mi czasem nie. To tak jakby ktoś odłączył na chwile myszke. Z klawiaturą jest tak samo ogólnie te dwie czynności dzieją się w tym samym momencie. Proszę o pomoc nie wiem co zrobić a nie bd robił formata dla jakiegoś CS-a

Opublikowano

Podobno teraz w opcjach uruchamiania przez -high się tak może dziać, ale nwm czy z klawiaturą też tak jest.

Opublikowano

Pewnie masz cały czas włączone makro .. podczas grania wyłącz SS Engine 3 i zobacz czy masz ten problem , lub po prostu zobacz w ustawianiach czy masz włączone makro.

Opublikowano

Podobno teraz w opcjach uruchamiania przez -high się tak może dziać, ale nwm czy z klawiaturą też tak jest.

To już jest naprawione

tak myślę bo u mnie nic sie nie dzieje

Opublikowano

Pewnie masz cały czas włączone makro .. podczas grania wyłącz SS Engine 3 i zobacz czy masz ten problem , lub po prostu zobacz w ustawianiach czy masz włączone makro.

Niestety nie sprawdzałem i nadal wszystko się zaciną moge jeszcze powiedzieć że wtedy coś mi się chyba przełancza bo gram to słychać jakieś systemowe pikanie.

Opublikowano

odłącz inne kable usb

Czyli klawiature i myszke ?? xD Tylko to mam podłączone

Ok zamykam jednak pierwszy kolega miał racje miałem ustawione w opcjach uruchamiania -high usunełem działa dzieki 

Opublikowano

odłącz inne kable usb

Czyli klawiature i myszke ?? xD Tylko to mam podłączone

Ok zamykam jednak pierwszy kolega miał racje miałem ustawione w opcjach uruchamiania -high usunełem działa dzieki

Dziwne. Ja ten błąd miałem dawno temu kiedy grałem na g****o laptopie i ten błąd pojawił się nagle. Teraz na tym i na nowym laptopie ten błąd nie występuje. Moźe procek ci nie wyrabia xD

Opublikowano

Tak masz racje mam słabiutki już procesor ale co zrobić pieniędzy nie ma no chyba że masz jakiś sposobik na procesor możesz się podzielić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...