Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ogromna ekipa budowniczych, helperów i grafików

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tych czasach nie znajdziesz budowniczych za darmo. No chyba, że takich bez kwalifikacji. Nie wiadomo czy ci się to zwróci, więc nie licz na osoby dobre w tym fachu. Portfolio w profilu, tylko na zlecenie.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@up Przecie pisze :

I jeżeli server będzie prosperował , % z zarobków  :)

% z zarobków =/= zapłata dla nieamatora (profesjonalisty). 

@Rever_PL

Zgadzam sie z tym co mówisz, ale nie spamuj już tak tym w każdym temacie w sprawie budowniczego. Gdyby jakikolwiek projekt miał pieniadze na porzadne budowle, na pewno by na to przeznaczyli. Nie mają - więc szukają badziewnych budowli byle gotowe i byle za darmo.

@topic

Również oferuje prace na zlecenie/współprace, jeśli masz przewidziany jakąkolwiek część budżetu zapraszam do siebie.

Opublikowano

@up

1.Raczej bym się nie rwał na tak wielki projekt jeżeli nie miał bym zabezpieczonych środków i maszyny ? Zacznij myśleć. Nie płace za projekt ponieważ chcę aby był pod moim przewodnictwem , i szedł na moich zasadach.

2.Raczej spasuje takiemu "profesjonaliście"  bo nie potrzebuje jakiegoś  podwykonawcy tylko ludzi z których zbuduje ekipę na server(potrzebuje ogromej ilości adminów do zarządzania frakcjami) a po drugie raczej sam nie jesteś w stanie wybudować rzetelnie i na temat chociaż 1 mapy ze stalkera no chyba że na zasadzie "kopiuj wklej"

3.Jeżeli nic nie wnosisz do tematu , to po co się wypowiadać ? :) No chyba że chcesz się zareklamować......

Opublikowano

@up

1.Raczej bym się nie rwał na tak wielki projekt jeżeli nie miał bym zabezpieczonych środków i maszyny ? Zacznij myśleć. Nie płace za projekt ponieważ chcę aby był pod moim przewodnictwem , i szedł na moich zasadach.

2.Raczej spasuje takiemu "profesjonaliście"  bo nie potrzebuje jakiegoś  podwykonawcy tylko ludzi z których zbuduje ekipę na server(potrzebuje ogromej ilości adminów do zarządzania frakcjami) a po drugie raczej sam nie jesteś w stanie wybudować rzetelnie i na temat chociaż 1 mapy ze stalkera no chyba że na zasadzie "kopiuj wklej"

3.Jeżeli nic nie wnosisz do tematu , to po co się wypowiadać ? :) No chyba że chcesz się zareklamować......

Uwielbiam pokazywać ludziom jak bredzą w komentarzach. Lets the war begin!

1.A Ty zacznij czytać ze zrozumieniem. Napisałem jak byk, że chodzi mi o budżet przeznacozny typowo na budowle, nie na maszyne czy inne pierdoły. "Nie płace za projekt bo chce by był pod moim przewodnictwem" He? A co ma do rzeczy zapłata za porządną robote komuś innemu do prowadzenia projektu? teraz Ty bredzisz.

2. Nic nie wiesz na temat moim umiejetnosci, a piszesz że nie jestem w stanie zbudować mapy ze stalkera, znowu bredzisz i mało wiesz o budowaniu i możliwościach.

3. Wniosłem do tematu to, że wiesz teraz ze jesli bedziesz potrzebować czegoś porządnego wiesz gdzie mnie szukać - Po to jest system komentowania na forum by komentować.

Odbijam piłeczkę.

@topic

Z checią zobaczyłbym jakikolwiek postęp w mapie lub jej poziom w temacie powyżej, zawsze to jakies odzwierciedlenie i pokaz jakiego poziomu oczekujecie - przyda sie innym.

Opublikowano

@Up

No time for war * Wygrałeś , nie chce mi się pod postem gównoburzy zrobić .

Chcesz wojny to zapraszam do Afganistanu , tam takich potrzebują .

Proszę bardzo buduj mapę , ja ci nie bronię :)

Chętnie zobacze ss-y :)

W sumie jeżeli mój poziom jest taki niski jak podłoga to poco tworzyć jakikolwiek server jeżeli przyjdzie człowiek i tak stwierdzi że jeśli szukam ekipy i nie oferuje natychmiastowej zapłaty to jestrem g$$$em ?

Opublikowano

@Up

No time for war * Wygrałeś , nie chce mi się pod postem gównoburzy zrobić .

Chcesz wojny to zapraszam do Afganistanu , tam takich potrzebują .

Proszę bardzo buduj mapę , ja ci nie bronię :)

Chętnie zobacze ss-y :)

W sumie jeżeli mój poziom jest taki niski jak podłoga to poco tworzyć jakikolwiek server jeżeli przyjdzie człowiek i tak stwierdzi że jeśli szukam ekipy i nie oferuje natychmiastowej zapłaty to jestrem g$$$em ?

A ja słowa nie powiedziałem że jestes gównem. Ja bezpodstawnie nie obrażam ludzi.

Jesli decydujesz sie na wspolprace - kontakt od mnie w profilu.

Rozejm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...