Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speak4You.pl - Publiczny Serwer TeamSpeak3

RysieQ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

|Reklama|

42929148380914669582.gif

Adres:

Speak4You.pl

3166914861561481403620.png

Lista aktualizacji

Update #1 (03.02.2017)

• Spacer'y zostały zmienione na ładniejsze oraz różnorodne, aby nie było monotonii (tak mi się wydaje).
  • Poprawione niektóre kanały (można było wejść na niektóre spacer'y).
  • Bot muzyczny na poczekalni nie spamuje już nazwą granego utworu.
  • Dodane zostały permisje kanałowe wraz z pasującymi do nich ikonkami.
  • Lista aktywnej administracji dostępna na spacerze "Administracja".
  • Poprawiona rejestracja (nie można wziąć dwóch rang rejestracyjnych).

5206314859733321403620.gif

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Darmowe rangi VIP? Niby jak to ma działać? 

Poza tym prezentacja ma zachęcać, a ta nie koniecznie to robi (przynajmniej dla mnie)...

pracuje nad prezentacją w wersji graficznej.

Rangi VIP - Dla większego grona ludzi lubiących spędzać czas grając, czy też chcą sobie najzwyczajniej w świecie porozmawiać (8os.) dajemy kanał w strefie VIP z większą ilością podkanałów oraz własną rangę.

Opublikowano

Powiem tak, prezentacja taka sobie, rozumiem że będzie coś dodane do niej bo to co widzę teraz to taka lekka porażka.

Dodatkowo, po co  |Reklama| 92372723 razy. Ten dział jest na publikacje serwerów więc każdy wie w co kliknął i co czyta.

Co do samego serwera:

Wygląd mi się nie podoba za nic - polecałbym poprawić szczególnie spacery.

Polecałbym dodać wszystkie ikonki i zrobić rangi kanałowe gdyż aktualnie używacie domyślnych.

Generalnie, pusto jakoś, szaro, brak descriptionów, wogóle nie zacheca powiem szczerze

Ogólnie to neutral ale naprawde nie powalacie.

Duży minus za tego cholernego bota muzycznego na poczekalni który dodatkowo spami na kanale - powodzenia z takim czymś.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Powiem tak, prezentacja taka sobie, rozumiem że będzie coś dodane do niej bo to co widzę teraz to taka lekka porażka.

Dodatkowo, po co  |Reklama| 92372723 razy. Ten dział jest na publikacje serwerów więc każdy wie w co kliknął i co czyta.

Co do samego serwera:

Polecałbym dodać wszystkie ikonki i zrobić rangi kanałowe gdyż aktualnie używacie domyślnych.

Generalnie, pusto jakoś, szaro, brak descriptionów, wogóle nie zacheca powiem szczerze

Duży minus za tego cholernego bota muzycznego na poczekalni który dodatkowo spami na kanale - powodzenia z takim czymś.

Te "|Reklama|" dałem, bo czasami wyskakują reklamy z adsense i grafika się przesuwa. Descriptiony będą dodane, spacery już poprawione. Każda opinia się przyda, także dziękuje ;)

Opublikowano

|

|

Prezentacja tekstowa została zamieniona na graficzną.

Grafikiem nie jestem, ale na miarę swoich możliwości starałem się, aby jakoś to wyglądało. :D

Update #1 (03.02.2017)

• Spacer'y zostały zmienione na ładniejsze oraz różnorodne, aby nie było monotonii (tak mi się wydaje).
  • Poprawione niektóre kanały (można było wejść na niektóre spacer'y).
  • Bot muzyczny na poczekalni nie spamuje już nazwą granego utworu.
  • Dodane zostały permisje kanałowe wraz z pasującymi do nich ikonkami.
  • Lista aktywnej administracji dostępna na spacerze "Administracja".
  • Poprawiona rejestracja (nie można wziąć dwóch rang rejestracyjnych).

Opublikowano

Co do samego serwera:

To pierwszy serwer publik tego placka :D

Tragedi nie ma, prawda plastuś ?

Opublikowano

W nocy w serwerowni nastąpiła awaria szafy, przez co nasz serwer był offline.

Aktualnie wszystko działa jak należy, za kłopoty przepraszamy.

Opublikowano

Serwer bardzo ubogi przelatując scrollem kanały (lecz ma to jakiś urok ;) ). Fajne standardowe rangi. Różnego rodzaju muzyczna można sobie posłuchać. Co do prezentacji mi się bardzo podoba wreszcie coś innego fajny papirus a nie standard tak jak innych ts'ów.

Opublikowano

Serwer bardzo ubogi przelatując scrollem kanały (lecz ma to jakiś urok ;) ). Fajne standardowe rangi. Różnego rodzaju muzyczna można sobie posłuchać. Co do prezentacji mi się bardzo podoba wreszcie coś innego fajny papirus a nie standard tak jak innych ts'ów.

Dziękujemy za każdą opinie, zapraszamy :)

Opublikowano

Serwer nie powala, muzyka na poczekalni gra tak głośno że jak wbiłem spadłem z krzesła. Dodatkowo te ikoy oraz design mnie rozbrajają.

Opublikowano

Serwer nie powala, muzyka na poczekalni gra tak głośno że jak wbiłem spadłem z krzesła. Dodatkowo te ikoy oraz design mnie rozbrajają.

@Grenus Bot już gra ciszej, co złego widzisz w wyglądzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...