Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Lineage2] Ogg.re - x2 - C4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zaproszenie.jpg

Podstawowe informacje:
  • Rate: x2
  • Wersja gry: C4 (Scions of Destiny)

Oggrze: Zapraszamy do wspólnej gry na Polskim serwerze low rate. Założenia w skrócie - kronika C4 - Scions of Destiny promująca grę zespołową m. in. dzięki braku rozróżnienia pomiędzy subklasą a profesją główną (subklasy przydatne zawsze, a nie tylko dla skili), maksymalnym poziomem postaci: 78, dającym możliwość PvP na każdym poziomie zarówno główną profesją jak i subklasami. Niskie rate: x2, dające równowagę i stabilną rozrywkę w tych realiach lvlowych postaci. C4 to również klasyczna ścieżka ulepszania skili bez safe enchantu, bez systemu elementu, bez kamaeli, itd.

Serwer nie wspiera modyfikacji klienta oraz nie ingeruje w standardową mechanikę kroniki.

Gra na serwerze jest darmowa, nie ma możliwości nabycia przedmiotów w grze ani postaci (jak np. profesje, zadania, poziomy), ulepszeń (np. safe enchant przedmiotów, skili). Jedyną opcja wsparcia serwera jest system premium account dający 30 dniową subskrypcję dostępu do x3 exp/sp.

Profil serwera: serwer rekomendujemy wszystkim graczom ceniącym sobie starą kronikę oraz potrafiącym uszanować grę innych. Gracze którzy przyczynili się do zrealizowania wizji tego serwera cenili sobie zarówno klimat role-play jak i rywalizacji PvP. Regulamin serwera daje wskazówki wspierające oba style gry, liczymy na Wasz zdrowy rozsądek ale nie narzucamy sztywnych ram.

Spotkajmy się już w piątek 10 lutego 2017 roku, po godzinie 20-tej!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla początkującego dobry serwer?

szczerze nie wiem co teraz powiedzieć, zostałem zbanowany razem z ok. 10-15 osobami za '' wykorzystywanie exploitów gry '' bijąc RBki z murów sorkami itd i expiąc tak sobie maina - ja tylko stałem a klan robił robote :D 

Klan przeciwny za podobną robote nie oberwał, nie wiem co admin chce zyskać takim zachowaniem ale napewno stracił sporą liczbe graczy, ogólnie to chyba nie spieszy mu się do rozwoju tego serwera pod względem online itp. 

Dla początkującego solo nie polecam, gdyż wiele rzeczy nie ogarniesz a o itemy ciężko, chyba że zamierzasz dołączyć do klanu w takim wyjątku mozesz spróbować.

Serwer ogólnie fajny pod względem gameplayu. Jedyny minus to admin, ale nie ubliżając nikomu zachowam swoje zdanie dla siebie, skoro ma zamiar tak prowadzić serwer.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Lineage2] Ogg.re - x2 - C4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...