Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajdę Formicite Ore?

VENA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeśli grasz w Trove to za pewne wiesz który to jest ognisty biom ,więc tak pewnego razu przez przypadek wkopałem się (bombami) obok dungeon`a do ogromnej "jaskini" której normalnie bym nie znalazł znajdowało się tam wszystko niebieskie fioletowe itd. rudy chciałem sprawdzić czy to był przypadek więc wbiłem później jak mi tych rud zabrakło a wydropiłem z kuzynem jakieś 500 tych najpopularniejszych i po jakieś 200 tych lepszych i na szczęście nie był to przypadek.Więc spróbuj się wbić bombkami obok dungeon`a na biomie ognistym polecam :) nie wiem może już naprawili dawno grałem w Trove ale mało graczy to wiedziało bo za każdym razem byliśmy sami w tej jaskini z kuzynem więc jak nadal tak jest to masz min. 500 rud gatunku każdego (polecam zrobić dużo bombek) :)

PS. zapomniałem dodać chyba nie musi to być obok dungeon`a ale pewny nie jestem.

Opublikowano

Formicite ore znajdziesz praktycznie na każdym biomie, a do tej jaskini to polecam też na candy biomie tam też jest bardzo fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...