Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod IW - czy zadziała?

kalach333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam okazję mieć nowego coda IW ale nie mam pojęcia czy mi pójdzie. Battlefield 4 chodzi mi na wysokich ustawieniach czy jest szansa że cod pójdzie chociażby na średnich? Wiem że mam 8GB ramu, 750gtx kartę Ale procka to już nie. To warto brać? Procka nie nie mogę sprawdzić ponieważ jestem daleko od domu.za odpowiedź +

Opublikowano

Jest całkiem duża szansa że odpalisz co najmniej na średnich, o ile masz jakąś i5. Na minimalnych odpalisz raczej bez żadnego bólu, ale jeżeli chcesz koniecznie >średnie to musisz znać jaki masz procek :v

A więc powinno pójść, ale ręki nie dam sobie uciąć ;)

Opublikowano

pewnie jak masz gtx750 to pewnie masz i5 jakąś, wątpię, żeby do takiej karty dali słabego procka chyba, że kupiłeś gotowca

raczej powinno pójść ale nie powiemy Ci na 100% bo nie ma procka

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Co to za odpowiedź, że jeżeli GTX 750/750Ti to musi być i5 xD Jeżeli BF4 chodzi ci na wysokich, w przynajmniej w tych 60kl/s to IW na minimum na pewno zagrasz.

Opublikowano

Masz i3. W minimalnych jest i3-3225. Raczej dasz radę. 

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Wystarczy sprawdzić wymagania obu gier. Są bardzo podobne, więc bez problemu pójdzie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...