Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie przenosi na mapy Diamont aka bugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Po wgraniu plików Diamont aka bugi na pliki terenza - nie przenosi mnie na mapy. Przenosi tylko na mapy 160lv, 180lv, 105lv, wszystkie od 1 lv do atlantydy v2. Jednak Smocza krypta, lodowa kraina, przeklęta pustynia, kryształowa komnata nie przenosi? Ktoś coś? Z góry dzięki.

///Edit: Zmieniłem lv na mniejszy niż mapa wymaga. 100lv mapa wymaga np.140lv, To jest napisane, że wymagany poziom to 140lv. Więc czemu nie tepa tylko zostaje na mapie na której jestem? Ktoś coś może więcej kuma niż ja :)

Błąd systerr client:

0202 21:37:36466 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

Opublikowano

Witam! Po wgraniu plików Diamont aka bugi na pliki terenza - nie przenosi mnie na mapy. Przenosi tylko na mapy 160lv, 180lv, 105lv, wszystkie od 1 lv do atlantydy v2. Jednak Smocza krypta, lodowa kraina, przeklęta pustynia, kryształowa komnata nie przenosi? Ktoś coś? Z góry dzięki.

///Edit: Zmieniłem lv na mniejszy niż mapa wymaga. 100lv mapa wymaga np.140lv, To jest napisane, że wymagany poziom to 140lv. Więc czemu nie tepa tylko zostaje na mapie na której jestem? Ktoś coś może więcej kuma niż ja :)

Błąd systerr client:

0202 21:37:36466 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

może indeksy masz nie podpięte kappa

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Tylko czemu jak nagram normalnie folder Diamond z channelami po prostu całe pliki działa all. Jak nagrywam same questy myqsl i mapy na pliki terenza to nie działczy.

Opublikowano

Tylko czemu jak nagram normalnie folder Diamond z channelami po prostu całe pliki działa all. Jak nagrywam same questy myqsl i mapy na pliki terenza to nie działczy.

bo istnieje coś takiego jak CONFIG w channelach i tam musisz wpisać indexy map z index znajdującego się w poland/map

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

bo istnieje coś takiego jak CONFIG w channelach i tam musisz wpisać indexy map z index znajdującego się w poland/map

Rysiu dziękuje Ci bardzo :) Wystarczyło podmienić MAP_ALLOW z plików Diamonda i wszystko działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...