Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Skiny CS Go i inne!

Loser92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie na dzień dzisiejszy mam do zaoferowania skiny do gry Counter Strike Global Offensive przedstawione poniżej:

Nóż myśliwski Tajga

Przetestowana w boju

59994974117974873316.jpg

Cena jaka mnie interesuje jest to 200 zł przeglądając inne serwisy aukcyjne cena noża zaczyna się od 230zł

http://allegro.pl/noz-mysliwski-tajga-skin-cs-go-knife-najtaniej-i6706346586.html

AK-47 Sedno zamieszania

Lekko używana

71248800141485342251.jpg

Cena jaka mnie interesuje jest to 55zł przeglądając inne serwisy aukcyjne cena broni zaczyna się od 60zł

http://allegro.pl/ak-47-sedno-zamieszania-skin-cs-go-najtaniej-i6706353514.html

Do tego mam do zaoferowania 35euro na koncie steam czyli kwota 150 zł do wydania na potrzeby w zamian za to mogę kupić jakie kolwiek skiny dla osób zainteresowanych bądź też gry i podarować w postaci prezentu!

Kupując gry w sklepie steam przeliczam to tak jak jest na steam nie obchodzi mnie że gra na steam kosztuję 10 euro czyli 43 zł a na allegro jest ona dostępna np za 30 zł. 

Aukcja grzecznościowa nie interesują mnie inne oferty tylko ceny które zostały podane przez moją osobę.

Jest możliwość wystawienia powyższych rzeczy na serwisie aukcyjnym allegro.

Jeżeli nie jesteś zainteresowany ofertą nie spamuj nie potrzebnie w temacie zaoszczędź czasu i nerwów mi i sobie.

z Poważaniem Loser92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...