Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań dot. gry

michu960

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was parę pytań dot. gry, mianowicie:

1. Czy istnieją tutaj jakieś przedmioty których lepiej na początku gry nie używać (typu charmy, keye w blade and soul) oraz czy jest coś na co trzeba zwracać szczególną uwagę (przedmioty itd)

2. Czy można tutaj "zepsuć postać" tzn rozdać niewłaściwie np. umiejętności czy inne rzeczy? Jeśli tak to liczę na rozwinięta odpowiedź na co uważać przy rozdawaniu itd (bo odpowiedź "tak/nie" nic mi nie da.

3. To do punkty wyżej - czy da się resetować umiejętności i inne rzeczy np. do danego lv? Jeśli da się np. do 30 a na 35 odkryje się że coś się źle zrobiło to czy istnieją inne możliwości (np. zwoje z item shopu) do zresetowania? Czy wtedy postać już jest do kosza?

4. Istnieją jakieś poradniki do swordmaga? Chodzi mi głównie o rozdawanie skilli/atrybutów i innych rzeczy

Opublikowano

1. Na początku jest tak naprawdę odwrotnie, dostajesz przedmioty typu boosty do expa, specjalne poty ktore musisz wykorzystać do danego lvl. Jeśli już chcesz się o coś martwić to ulepszacze, które są i tak dokładnie opisane że raczej przez przypadek nic się z nimi złego nie stanie przez nieuwagę, trzeba je zanieść do specjalnego npc

2.Wydaje mi się, że przynajmniej w beta testach nie można. Dostaje się mnóstwo zwojów i mikstur do cofnięcia skilli, statusu itp

3. @2, są jakieś tam ograniczenia levelowe co do cofania skilli (49lv) ale że jest to na tyle wysoki lvl że na ten moment na pewno załapiesz że coś jest nie tak ze skillami, warto kombinować

4.Są, ale założę się że w większości chińskie ;) 

+Proszę mnie poprawiać, też dopiero poznaję tą grę ;D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Up na pierwsze 3 pytania odpowiedział, natomiast co do czwartego - na forum revelation od my.com, znajdziesz specjalny dział z tutorialami od graczy, którzy poświęcają tej grze po kilka godzin dziennie. Na pewno znajdziesz coś dla siebie, tylko musisz liczyć się z tym, że ludzie piszą tam w języku angielskim. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...