Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje skryptera

Marchew222_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie poszukuje osobe ktora umie bardzo skrypty, kontakt: skype: panmarchewka2013 lub ts3: xyz

oferuje pieniadze, wiecej na skype lub na ts.

Opublikowano

Polecam pana wyżej:

ugh9WRq.png

Najpierw daje do poprawy jakiś skrypt pisany przez kogoś kto się wgl na tym nie zna. Coś w tym stylu:

rmat slot 0 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 1 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 2 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 3 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 4 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 5 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 6 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 7 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]

Zaproponowałem mu że zrobię mu od nowa go, to on nie chciał.

Ostatecznie napisał że "zrób"  ale napisał że "ale i tak nie daje pierwszy hasy"

No a dalej widać jak się zachował, dobrze że wcześnie pokazał swój iloraz inteligencji.

Dla zainteresowanych mam konfe zapisaną.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Polecam pana wyżej:

ugh9WRq.png

Najpierw daje do poprawy jakiś skrypt pisany przez kogoś kto się wgl na tym nie zna. Coś w tym stylu:

rmat slot 0 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 1 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 2 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 3 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 4 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 5 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 6 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]
format slot 7 of player with 160:7 to close then run [make player execute "XDDD"]

Zaproponowałem mu że zrobię mu od nowa go, to on nie chciał.

Ostatecznie napisał że "zrób"  ale napisał że "ale i tak nie daje pierwszy hasy"

No a dalej widać jak się zachował, dobrze że wcześnie pokazał swój iloraz inteligencji.

Dla zainteresowanych mam konfe zapisaną.

FAJNIE TYLKO ZE TO NIE JA

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...