Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XlasT/Yitian2 - ktoś się podejmie?

Kystan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Piszę z zapytaniem, czy znajdę tutaj jakąś osobę, która kojarzy serwer i byłaby w stanie przywrócić go do życia bądź zrobić zupełnie nowy, ale z dużym prawdopodobieństwem? Jest sporo ludzi, którzy od czasu upadku tegoż właśnie serwera nie mogą znaleźć nic dla siebie, być może mógłby to być pomysł dla kogoś, kto aktualnie ma plany związane z rozpoczęciem czegoś na własną rękę. Spore grono osób może pomóc ewentualnemu właścicielowi w przypomnieniu bądź narzuceniu parę pomysłów, które były na wyżej wymienionych serwerach. Być może to głupio brzmi, ale proszę o jakiekolwiek odpowiedzi! pozdr :)

Opublikowano

Yitian2 <3 stare dobre czasy zagrałbym, kozak serwer był ale cóż memos na admina się nie nadawał.

Opublikowano

Moze i fajne servery, ale co z tego? Obecnie po zrobieniu identycznego servera weszloby na niego 150 osob i skonczylby szybciej, niz sie zaczal... Byly reaktywacje tiverii, yitiana, avalona.. jak konczyly?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ja się podejmę jak mi dasz kasę na vps ;)

serio nie masz 5zl na vps'a?

@topic

Nie wierzę już w takie serwery ;<

gdzie są vpsy po 5zl?

Arubacloud 

Opublikowano

ja się podejmę jak mi dasz kasę na vps ;)

serio nie masz 5zl na vps'a?

@topic

Nie wierzę już w takie serwery ;<

gdzie są vpsy po 5zl?

Stawiać serwer na vps? 

Opublikowano

Yitian2 i love , Yitian2 is my life <3 dawaj śmiało pisz GG

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Nie stać mnie, aby zasponsorować serwer czy coś w tym rodzaju. Ogólnie kompletnie się na tym nie znam, wyszedłem jedynie z inicjatywą do ludzi, którzy mają już w planach rozpoczęcie jakiegoś projektu, nie napisałem, że mogę pomóc w sponsoringu. Owszem, mogę pomóc w wielu dziedzinach, ale raczej nie tych finansowych... niestety. Niektórzy mylą pojęcia lub nie czytają ze zrozumieniem, cóż. 

Opublikowano

Bez sens, ludzie ja jestem jakiś naprawdę chory?

Wszystko idzie do przodu, nawet nasze cyferki a serwery chcecie z 2009 xD

To tak jakby teraz miały by być w produkcji same fiaty 126p

Macie tyle tych reworków teraz wszystko siada.. to chyba o czymś świadczy :)

No offence.

Opublikowano

Bo niektórym brakuje serwerów stabilnych, z wojnami i masą ludzi... po prostu. Przecież widać to w tym temacie, co z tego, że wychodzą reworki skoro po miesiącu czasu administracja ma wylane, a graczy na serwerze jest 5 na krzyż? Mówisz o fiatach 126p, a w dzisiejszych czasach są to bardzo cenne samochody... niektórzy kupują masowo, po co? Bo czują sentyment i zarobek, prosta kalkulacja.

@down To najwyraźniej kolega ma małe doświadczenie na tym serwerze czy innym podobnym, cóż :P

Opublikowano

Bo niektórym brakuje serwerów stabilnych, z wojnami i masą ludzi... po prostu. Przecież widać to w tym temacie, co z tego, że wychodzą reworki skoro po miesiącu czasu administracja ma wylane, a graczy na serwerze jest 5 na krzyż? Mówisz o fiatach 126p, a w dzisiejszych czasach są to bardzo cenne samochody... niektórzy kupują masowo, po co? Bo czują sentyment i zarobek, prosta kalkulacja.

No tak, ale 1 przeczy 2 - bo na takim serwerze jak już go odbudują nie będzie ani masy wojen ani masy ludzi :P

Opublikowano

No tak, ale 1 przeczy 2 - bo na takim serwerze jak już go odbudują nie będzie ani masy wojen ani masy ludzi :P

czy ja wiem... zależy jak kto do tego podejdzie...

sing.png

Opublikowano

czy ja wiem... zależy jak kto do tego podejdzie...

Jak by nie podszedl - profesjonalnie czy olewczo - skonczy sie tak samo. Ile juz bylo prob reaktywacji pandor, dragonow, avalonow i innych serverow, na ktorych niegdys grala "masa ludzi"? Prosze Was, Wy wiecie o czym w ogole mowicie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ty postaw serwer :P najtańszy vps to 4zł na aruba xD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...