Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto junior na allegro.

Casper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy ktoś się orientuje czy dla konta typu junior na allegro są jakieś ograniczenia dotyczące ceny wystawionego przedmiotu? Próbowałem coś szukać na allegro ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi w tym punkcie "

• Jeśli posiadasz konto Junior, dotyczy Cię limit 50 zł na wystawianie przedmiotów. Oznacza to, że:

- jeśli Twój rachunek w zakładce: Moje Allegro > Moje konto > Rachunki przekroczy 50 zł, musisz zapłacić należną kwotę, żeby wystawić kolejny przedmiot."

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Jeżeli masz w ogóle możliwość wystawiania przedmiotów na koncie junior oznacza to że powyżej kwoty 50zł będziesz musiał zapłacić, a do 50zł będziesz miał za darmo. Bo jak wiesz za wystawianie ma allegro się płaci.

Opublikowano

Za wystawianie przedmiotów jest prowizja, którą trzeba zapłacić. Jeśli suma prowizji dojdzie do 50 złotych, to nie będziesz mógł wystawić kolejnego przedmiotu, dopóki nie zapłacisz tej kwoty.

O to chyba chodzi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeżeli masz w ogóle możliwość wystawiania przedmiotów na koncie junior oznacza to że powyżej kwoty 50zł będziesz musiał zapłacić, a do 50zł będziesz miał za darmo. Bo jak wiesz za wystawianie ma allegro się płaci.

Gdzie ty to wyczytałeś?

Za wystawianie przedmiotów jest prowizja, którą trzeba zapłacić. Jeśli suma prowizji dojdzie do 50 złotych, to nie będziesz mógł wystawić kolejnego przedmiotu, dopóki nie zapłacisz tej kwoty.

O to chyba chodzi.

Dokładnie o to chodzi! ;-)

Opublikowano

Nie wiem czy to kogoś interesuje, ale dla informacji powiem, że ja za wystawienie 6 razy przedmiotu musiałem płacić 14zł. Czyli zanim dojdziesz do 50zł to trochę musisz tego wstawić.

Opublikowano

Nie wiem czy to kogoś interesuje, ale dla informacji powiem, że ja za wystawienie 6 razy przedmiotu musiałem płacić 14zł. Czyli zanim dojdziesz do 50zł to trochę musisz tego wstawić.

Ale to nie ma sensu, ze TY tyle zaplaciles, bo to zalezy od ilosci zdjec, roznych opcji itp. 

O to chyba chodzi.

to + 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ale to nie ma sensu, ze TY tyle zaplaciles, bo to zalezy od ilosci zdjec, roznych opcji itp.

No wiem, ale zdjęć to ja dawałem po 3 i żadnych dodatkowych opcji nie brałem.

O to chyba chodzi.

to +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...