Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - jak wygląda sytuacja gry na PC?

Try_X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chcę się przerzucić wreszcie z PS3 (uff) na inną platformę, żebym mógł pograć na next genie. No i w sumie to nie ukrywam - najbardziej skłaniam się w stronę PCta. Problem w tym, że tam podobno nie da się handlować, a i gra jest raczej taka małogrywalna, ale to podobno. Chciałbym się zapytać was, co o tym sądzicie? Sprzęt będę kupował jakoś pod koniec miesiąca, więc czas jest, a ja z pewnością przeczytam i będę wdzięczny za każdą odpowiedź :D

Opublikowano

Jeśli kupujesz nowy sprzęt na którym głównie będziesz grał w fife, to zdecydowanie powinna to być konsola. ;)

Niby za trainerowanie juz w miarę regularnie banuja, ale w 6 lidze na 5 ostatnich spotkań miałem 3 disconnecty w 1 minucie. Moze przypadek, moze nie. Do tego dochodzi jeszcze 99 ovr cheat, którego dużo osób używa w lidze weekendowej. Z ww. powodów i biernej postawy EA co raz więcej graczy przenosi się z PC na konsole. Szczególnie było to widać w szacowanych wynikach sprzedaży gry z pierwszego tygodnia po premierze, gdzie aż 99% kopii zostało sprzedanych właśnie na konsole (current i old geny). Oczywiście widać to również na rynku transferowym.

Jedyny aspekt w którym FIFA na PC jest lepsza niż od konsolowego odpowiednika to liczba wyświetlanych klatek na sekundę. #pcmasterrace ;)

Opublikowano

Jeśli kupuję sprzęt, na którym głównie będę grał w FIFE. Hm, napisałem, że najbardziej skłaniam się w stronę PCta, to chyba jasne? xD

Dzięki za odpowiedź, mogła być 2 razy krótsza, ale dzięki haha :D

Opublikowano

Jeśli kupujesz nowy sprzęt na którym głównie będziesz grał w fife, to zdecydowanie powinna to być konsola. ;)

Niby za trainerowanie juz w miarę regularnie banuja, ale w 6 lidze na 5 ostatnich spotkań miałem 3 disconnecty w 1 minucie. Moze przypadek, moze nie. Do tego dochodzi jeszcze 99 ovr cheat, którego dużo osób używa w lidze weekendowej. Z ww. powodów i biernej postawy EA co raz więcej graczy przenosi się z PC na konsole. Szczególnie było to widać w szacowanych wynikach sprzedaży gry z pierwszego tygodnia po premierze, gdzie aż 99% kopii zostało sprzedanych właśnie na konsole (current i old geny). Oczywiście widać to również na rynku transferowym.

Jedyny aspekt w którym FIFA na PC jest lepsza niż od konsolowego odpowiednika to liczba wyświetlanych klatek na sekundę. #pcmasterrace ;)

Na około 200 meczy w FIFE (jestem w 3 lidze, gram w FUT Champions) spotkałem może... 3 trainerów? Cheat 99 ovr też częsty nie jest, trafiłem może jakieś 1-2 razy... Rynek też nie jest świetny, ale da się handlować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...