Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem lola

chaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zrobiłem format systemu (mam windows xp 32 bit). Sciągnąłem lola, wszystko było ok, ale nie pobrałem go do końca, wyłączyłem patcher. Dzisiaj kiedy odpaliłem lola zaczęło pobierać jakies 4 gb (etap 2/2) po czym wywaliło jakis błąd i tak za każdym razem. Przeinstalowałem lola i teraz kiedy uruchamiam pojawia sie logo League of legends pod tym szary pasek, który powinien się ładować na żółto, lecz tak sie nie dzieje. Logo po jakimś czasie znika i nic sie nie uruchamia. Po zniknięciu loga w procesach nie ma nic z lola. Dodam, że uruchomienie jako admin i reinstall nic nie pomógł. Czy ktos wie jak to naprawić? Z góry dziękuję

Opublikowano

windows xp -.- support dla tego systemu skończył sie 3 lata temu

nikogo nie zainteresuje że na takim systemie ci coś nie działa bo nikt juz w tym nie siedzi

może brakować ci czegoś microsoftowego, najlepiej pobierz jakies AiO

Hejo

Opublikowano

net 2.0 c++ est ale mimo tego wczoraj normalnie potrafilo wejsc w patcher i ściągać gre. Problem pojawił sie po tym jak wyłączyłem gre podczas pobierania i na drugi dzień ją właczyłem

windows xp -.- support dla tego systemu skończył sie 3 lata temu

nikogo nie zainteresuje że na takim systemie ci coś nie działa bo nikt juz w tym nie siedzi

może brakować ci czegoś microsoftowego, najlepiej pobierz jakies AiO

A o co chodzi z tym AiO? Znam sie na kompach itp ale o tym pierwsze słysze xD

Edit:

Niestety zainstalowanie c++ dx i net famework nic nie dało. Ktoś ma jakis pomysł? Czy bede musial przeinstalować znowu system? Nie rozumiem tego, że wczoraj działało jak trzeba

Opublikowano

Sprobuj odpalic ze zgodnoscia w lepszym systemie, reinstall wszystkiego, a jak nie to update systemu, bo wiadomo jak xp dziala w dzisiejszych czasach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie mam jak odpalic ze zgodnoscia w lepszym systemie majac xp, reinstall niestety tez nie pomogl. Jedyne na co wpadłem to może to wina nie działającego IE w xp i nie moge go zaktualizować. IE nie ładuje mi żadnej strony, a z tego co słyszałem to lol korzysta z IE?

Opublikowano

Nie mam jak odpalic ze zgodnoscia w lepszym systemie majac xp, reinstall niestety tez nie pomogl. Jedyne na co wpadłem to może to wina nie działającego IE w xp i nie moge go zaktualizować. IE nie ładuje mi żadnej strony, a z tego co słyszałem to lol korzysta z IE?

Nie zaszkodzi spróbować, ale raczej łatwiej będzie przeinstalować system na 7 lub 10.

Nie masz nic do stracenia spróbuj zaaktualizować IE, ale wątpię, aby to było przyczyna :v

@Edit

Upewnij się że masz zainstalowany SP 2, bo w minimalnych ligi legend jest ;)

Opublikowano

Mam sp3. Aktualizacja IE pomogła, lecz na chwile. Nie pobrałem do końca przez przerwanie neta i znowu jest to samo. Bede musiał zrobić format poprostu. Temat do zamkniecia. Dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...