Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher się nie odpala mimo wszelkich prób

robert1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7da4df031e7cc256fc2a12892af11c3b.png

Witam. Będąc zalogowanym do swojego konta, po każdej próbie wejścia do gry poprzez naciśnięcie przycisku "GRAJ" wyskakuje mi powyższy komunikat. Launcher się nie nawet nie odpala. Próbowałem wszystkiego:

* co każde usunięcie i ponowne zainstalowanie kolejnych wersji Javy (w tym 32, 64 bit) uruchamiałem komputer ponownie, nic z tego

* wszystkie sterowniki zaktualizowane

* cały YouTube sprawdzony i wujek Google, nie tylko w języku polskim odnośnie mojego problemu

* różnorakie próby poprawnego odpalenia gry typu pobieranie launcherów nie oryginalnych itd. - wszystko kończy się tak samo (crash)

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Może jakiś log? cokolwiek? specyfikacja komputera? Ja próbowałem kiedyś wróżyć z fusów, ale tak średnio mi to wychodziło. Jak nie dajesz żadnych danych to raczej nikt ci nie pomoże.

Opublikowano

Może jakiś log? cokolwiek? specyfikacja komputera? Ja próbowałem kiedyś wróżyć z fusów, ale tak średnio mi to wychodziło. Jak nie dajesz żadnych danych to raczej nikt ci nie pomoże.

Windows 10, GTX 840M, i5 4210h, 8gb ram ddr3.

Był wcześniej windows 7, wtedy działał minecraft.

Opublikowano

Windows 10, GTX 840M, i5 4210h, 8gb ram ddr3.

Był wcześniej windows 7, wtedy działał minecraft.

A załatwisz jeszcze jakiś log?

Bez tego może być ciężko :/ 

Spróbuj wywalić stare javy, zostaw najnowszą, a najlepiej przed tym ją usuń i zaaktualizuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...