Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto z 2012 r

VinD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Jak wiecie lub nie nexon ostatnio odbanowywal konta i szczescie trafilo na mnie ze mi odbanowali, ale jest problem nie pamietam adresu email, loginu i danych (imie,nazwisko,rok urodzenia) Czy idzie to jakos od nich odzyskac ?

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Trudno żebyś odzyskał nie znając kompletnie żadnych danych, a nie przypominam sobie żeby wydali taki komunikat w stylu "rozdajemy konta".

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

mi też odbanowali stare konto, musisz napisać maila do nexona to podeślą Ci pytania na które będziesz musiał odpowiedzieć. NIestety musisz podać login, hasło jakie pamiętasz, imie itp. ogólnie wszystkie dane jakie wpisałeś przy zakładaniu konta, bez tego nie ma opcji żebyś dostał konto

Opublikowano

Dobra najprawdopodobniej haslo i login mam, tylko brakuje mi meila

Opublikowano

Powiem tak mam wszystko tylko jest jeden problem :( Loguje się na strone i tam pisze ze musze zweryfikowac swoje konto no to daje zweryfikuj za pomoca zarejestrowanego adresu e-mail i lipa nic mi na meila nie przychodzi :(((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...