Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit wejść do dungów

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jest jakiś limit wejść do dungeonów? Jakiś czas zacząłem grać z kumplem w Tere i już na BoLu zauważyliśmy, że po 2-3 razach przestają się respić mobki (dzieje się to też na innych dungach) nie bardzo rozumiemy o co chodzi, bo nie możemy znaleźć nigdzie napisanego limitu :/ 
I jeśli można prosic o jakieś porady dla 2 newbie ^^ (jakiś crafting, itemy, na co zwrócić uwagę).

Z góry dziękuję :D

Opublikowano

Niskie dungeony mają limit czasowy.

Zazwyczaj jest to 10min.

Wejdź w profil i masz zakładkę Instances i tam masz przedtawione informacje o dungach.

Crafting olej.

Nie opłacalne teraz.

Po przejściu niskich dungów pamiętaj żeby na czacie będąc liderem wydać /reset jeśi nie robisz tego przez IM.

Opublikowano

Niskie dungeony mają limit czasowy.

Zazwyczaj jest to 10min.

Wejdź w profil i masz zakładkę Instances i tam masz przedtawione informacje o dungach.

Crafting olej.

Nie opłacalne teraz.

Po przejściu niskich dungów pamiętaj żeby na czacie będąc liderem wydać /reset jeśi nie robisz tego przez IM.

Właśnie jest ten problem, że tam akurat nic mi się nie wyświetla :D...

Jeśli wpiszę ten reset to limit się zrestartuje? 

Chodzi mi głównie o to, że w sumie mamy już ok. 45 lvl, a jedyne co robimy to wykonujemy questy :D.. Itemy to te avatarowe bronie + zbroja z dungów/questów i tyle :/ Liczyłem, że ogólnie gra oferuje dużo więcej 

Opublikowano

TERA nie ma takiego kontentu jak np. Aion, że zmuszają cię do PvP, masz milion aren, tyle i tyle dungeonów, systemu domów i tak dalej. TERA to typowa dungeonówka, crafting, eq i potem siedzisz w Highwatchu lub Velice na afku. Na 45 lvlu z tego co pamiętam powinniście mieć Labirynt jakiśtam, ogólnie to do 65 lvla nie ma limitu czasowego na dungeony, przynajmniej na NA. Porady dla nowych graczy? Róbcie questy, nie śpieszcie z lvlem, poznajcie gre. Nie odnajdziecie się potem w grze na lvl capie. Potem znajdzie sobie gildie i wytłumaczą wam wszystko po kolei. W wielu tematach tu wypowiadałem się co zrobić po osiągnięciu max lvla. Ogólnie nie myśl, że w TERZE zostaniesz na pare lat, nie ma takiego kontentu. Tu robisz EQ najlepsze, odchodzisz od gry na rok, wracasz i okazuje się, że twoje teraźniejsze EQ to szit i musisz robić kolejne. Do TERY się wraca, nie zostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...