Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu WL Aureliona tak znacznie się zwiekszylo?

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tą postacią trzeba coś umieć, żeby coś grać dlatego ludzi z niższych dywizji rzadko nią grają, prócz tego nie jest w mecie i dlatego pewnie nią grają same mainy.

Opublikowano

Tą postacią trzeba coś umieć, żeby coś grać dlatego ludzi z niższych dywizji rzadko nią grają, prócz tego nie jest w mecie i dlatego pewnie nią grają same mainy.

I to jest powód dlaczego WInratio (w platynie+) skoczyło z 48%(patch 7.1) do 54%?(7.2) nie sądze

graphic.png
Opublikowano

Nie widziałem nigdzie żadnych buffów na Aureliona, może ludzie po prostu go ogarnęli na tyle, aby nim wygrać? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie widziałem nigdzie żadnych buffów na Aureliona, może ludzie po prostu go ogarnęli na tyle, aby nim wygrać? 

Naprawdę...? Miliony ludzi nagle z patcha 7.1-7.2 nauczyło się nim grac?

post-605659-0-27583200-1485957578.png

graphic.png
Opublikowano

Naprawdę...? Miliony ludzi nagle z patcha 7.1-7.2 nauczyło się nim grac?

attachicon.gifAurelion Sol.png

No buffów nie dostał żadnych, nie widziałem żadnego mniejszego patcha na buffy więc nie wiem jakie może być tego wytłumaczenie, albo grają na skryptach albo są boostowani. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bądźmy szczerzy - tą postacią właśnie zbyt dużo umieć nie trzeba.

Jego laning phase jest banalny i opiera się głównie na braindead pushowaniu linii asap i roamowaniu.

No buffów nie dostał żadnych, nie widziałem żadnego mniejszego patcha na buffy więc nie wiem jakie może być tego wytłumaczenie, albo grają na skryptach albo są boostowani. 

Osoby grające na skryptach i boosterzy to kropla w morzu, jest ich może 1%, sami nie nabili by tego win ratio, nawet jeżeli Twoja teoria miałaby coś wspólnego z faktycznym stanem rzeczy.

giphy.gif

Opublikowano

W p+ takimi postaciami to pojedynczy gracze wbijaja statystyki na champion.gg, taka prawda, nie widze zadnych solow od dluzszego czasu, a patrzac na statystyki to wystarczy zalozyc ze 3 graczy ma nim po 300 gier i wlasnie takie statystyki. Na postaciach takie jak sol takie statystyki sa mocno przeklamane wiec nie ma co sie nimi sugerowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...