Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Source malinline.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj dodałem kod źródłowy na serwer mainline. Mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem.

Zgodnie z tym poradnikiem wszytko. Łącze się z mysql normalnie ale na serwer zalogować się nie mogę.

Opublikowano

Przeniosłem na source maszynę, z Win-SCP mogę sie połączyć z navicat też. Serwer odpala normalnie. Ale mam zostaniesz połączony cały czas.

DB systerr:

SYSERR: Feb  1 00:31:41 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default

chs - ch11 systerr:

SYSERR: Feb  1 00:31:43 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  1 00:31:44 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Out of range value for column 'time' at row 1 (query: INSERT INTO bootlog (time, hostname, channel) VALUES(NOW(), 'channel11', 1) errno: 1264)
SYSERR: Feb  1 00:31:46 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  1 00:31:49 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  1 00:31:52 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.

////EDIT: Ma ktoś gotową binkę? Bo ten program Vistual to szkoda gadać cały komp mi zaśmiecił.

////EDIT: Paszka pomaga znów :)) Pozdro dla tego Pana i wielki +. Cls można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...