Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrałbyś na takim serwerze?(Hamachi)

VVDreaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj drogi graczu zagrałbyś na serwerze Hamachi Typ Easy 250 max lvl ?

Pytam ponieważ zauważyłem iż nie ma żadnego serwera na hamachi sam mam do metina sentyment który wraca zawsze nigdy nie kończe grać na dłuzej niż 6 mies :D

Dlaczego Hamachi? Odpowiem : Ponieważ skoro większość z was nie gra na typowym kotlecie od Janusza i i tak nie zagra to chce przywołać stare czasy kiedy graliśmy w metina hamachi :)

Kto wie o co chodzi zna ten Klimat myślę że zrozumie moją wypowiedz reszta w pewnym czasie^^

Tak serwer byłby na Gotowcu Lecz czy to od tego zalezy K***a mać  że nie zagracie skoro tak to dlaczego hejtujesz skoro i tak nie zagrasz???? 

Według mnie brakuje teraz takiego starego Privka "z Pierdolnieciem na 100%"

Parametry kompa : Z*******y Komputer bez problemów utrzyma sporą liczbe graczy na która czeka wiele konkursów :)

Czy zagrasz czy nie to szacun za to że przeczytałeś to do końca

DreaM Fanatyk Metina :)

Opublikowano

W tym temacie napisaly 4 osoby dodaj do tej liczby z 20 graczy co daje 24 osoby online na serwerze. 

Takie serwery były dobre ale kiedyś , te które miały "to coś" zwykle po miesiącu upadały a na koniec zamykali je . 

Dla testów możesz zrobic taki serwer ale przyszłości dla niego nie ma w dodatku że to hamachi.

~Taka moja opinia

sygna.png

Opublikowano

Szanuje każdą opinie <3

Lecz czemu sugerujesz się tym, że przyszłośći nie ma skoro kiedyś własnie na takich serwerach graliśmy także ja widze jakaś przyszłość ze względu na brak takich serwerów o graczy nie będzie aż tak ciężko jak się wydaję teraz ^^ 

Przecież nikt tu nie mówi o 100 graczach .....50 Jak już zagra to i tak będzie sukces :)

POZDRAWIAM DreaM

Opublikowano

Dobry pomysł, jednak serwer na plikach raina według mnie cieszyłby się zdecydowanie dużo większą popularnością. Powrót do roku 2008, bugi, niepełne spolszczenie, coś pięknego :)

Opublikowano

To ktoś jeszcze w ogóle gra na serwerach hamachi?
Takie projekty już były i po kilku dniach wymierały, nie widzę sensu wałkowania tego raz kolejny.

Opublikowano

Dla mnie to wyglada intrygujaco. Zaciekawilem sie i chetnie zawitam, z mila checia pogram sobie jak za dawnych swietnych lat. Jestem na tak i czekam. Powodzenia w pracach przy serwerze. :)

Opublikowano

Na hamachi to nie ma sensu ile będzie tydzień czy dwa. Jeśli chce ci się bawić no to powodzenia.

Opublikowano

a zagralbym tyle jak bys dodal auto potki i takie duperele typu toogle 

wiesz o co be

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...