Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje projekt Minecraft

DJDV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jeśli przeglądasz ten temat prawdopodobnie jesteś zainteresowany stworzeniem projektu Minecraft, jeśli nie - możesz pominąć ten post ;)

Kilka słów o mnie... Mam na imię Dawid i mam 19 lat, na codzień uczę sie jako Informatyk i jednocześnie pracuję. 
W internecie zaistniałem już dawno, byłem właścicielem kilku pozornie "większych projektów" - prawdopodobnie byłem w takim wieku jak Ty teraz i niestety umiejętności nie wystarczyły aby utrzymać serwer na który zalogowało się ponad 100 osób i był atakowany przez zdesperowane dzieci za pomocą botnetów kupionych za pieniądze mamy.

Do rzeczy. Jestem w stanie zasponsorować dobry projekt, ale jeszcze raz powtórze musi być to dobry projekt nie kopia kolejnego serwera EasyHC czy co tam teraz jest na topie.

Każdą zainteresowaną osobę odpowiednio zweryfikuje i nie mam zamiaru pracować z 12 latkami, sądze, że wiek 15-17 lat byłby odpowiedni, wymagam też umiejętności a nie ekipy złożonej z 5 head adminów i 10 techników.

Co mogę wnieśc do projektu? W miarę potrzeb mogę wspomóc projekt swoją wiedzą z zakresu tworzenia stron internetowych, konfiguracji serwera dedykowanego/vps no i oczywiście stawiam domenę i serwer vps/dedykowany w zależności od potrzeb.

Czego oczekuję? Nie ukrywam, że chcę z tego projektu czerpać $$ i oczekuje tylko i wyłącznie $$, nie interesują mnie żadne "adminy, mody, sponsory itp." gdyż nie będe grał w Minecrafta, wyrosłem z tego. Wiem, że są takie osoby które spełnia posiadanie własnego projektu i szczególnie w tym wieku nie zależy im na profitach, oczywiście o jakiś %% możemy podyskutować, ale w pierwszej kolejności musi sie zwrócić serwer.

Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv lub email [email protected]

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja jestem zainteresowany sponsoringiem nie hostowaniem czyli musiałbyś opłacać youtuberów bo serwer już stoi zarabia bez problemu sam na siebie w weekendy gra od 15-20 osób czasami 25-30 osób się zdarzy jest to serwer skyblock tylko tak jak wspomniałem szukam sponsora który by mógł opłacać streamerów. Link do prezentacji serwera masz w mojej sygnaturce nie jest ona do końca uzupełniona bo od startu się wiele zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...