Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie danych kontaa

menschilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem ... nie grałem z 2 lata ... zapomniałem loginu i hasła .. mam tylko screeny z gry , i może bym znalazł date urodzenia (też wymyśloną na czasie) ... e-mail podawałem fikcyjny ... nie wiem co robić , ma ktoś jakiś pomysł albo miał ten sam problem kiedyś , pomóżcie :) 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hahaha :D Ja mam ten sam problem. Parę minut temu wysłałem ticketa do administracji. Zobaczymy co wyjdzie. Jutro napiszę jak coś. Ty też jak możesz to napisz co wyszło.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahaha :D Ja mam ten sam problem. Parę minut temu wysłałem ticketa do administracji. Zobaczymy co wyjdzie. Jutro napiszę jak coś. Ty też jak możesz to napisz co wyszło.

Hahah, zanim oni Ci odpisza to troche minie :) Ja juz Czekam miesiac zeby mi odpisali i dalej nic a pisalem do nich po angielsku :)

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Hahah, zanim oni Ci odpisza to troche minie :) Ja juz Czekam miesiac zeby mi odpisali i dalej nic a pisalem do nich po angielsku :)

W sumie tak sobie rozkminiłem już, a szczerze to myślałem, że dzisiaj odpiszą :D Napisałem po Polsku i po Angielsku ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...