Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na bana jak kiedyś cheatowalem?

UnluckyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w

Czy jest szansa na bana jesli z 2 sezony temu uzywalem troche bola? Do tej pory nic nie dostalem, ale chce poinwestowac w to konto plny na skinki i szkoda by bylo stracic.

Ja na poprzednim koncie używałem EB, L# i Bola, nie jakoś długo, ale łącznie z 10/20 gier by wyszło (to był sezon 4/5). Z konta już nie korzystam, ale wiem, że nie jest zbanowane (sprzedałem).

giphy.gif

Opublikowano

Możesz spokojnie wydać PLN'y na co chcesz, tak daleko ban wave nie sięga. Dawno przedawnione sprawy to są, jeśli miałoby być zbanowane to na bieżąco. 

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

Riot zajmuje się osobami co czitują teraz a nie tymi co czitowali 2 sezony temu za dużo roboty by było. Więc śmiało możesz inwestować w skinki :)

Opublikowano

Pewnie, że nie. Nie mają już nawet dowodów na to, że czegoś używałeś.

Opublikowano

No jasne, zapewne i tak wyczyścili już rejestr logów z s4 (kto wie), więc nie masz się co martwić :)

Używałem czitów na głównym koncie w s5 i dalej nie mam bana =)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jeśli używałeś kiedyś programów trzecich to zawsze masz szansę na bana, lecz z czasem jest ona coraz bardziej znikoma. Po takim czasie jednak nie bałbym się, wydawaj śmiało :P

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma szans, bawilem sie pare lat temu na wielu smurfach i zaden do dzis nie ma bana. Tak samo moi koledzy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś to nagrał, to w każdym momencie możesz bana dostać, jeżeli nie,
a formatowałeś kompa/reinstalowałes lola to nie dostaniesz bana :) ponieważ w plikach nic nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...