Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto w LoLu 30lvl s2 44 skiny niecała 100 postaci

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nazwa:

konto w lolu

metoda kontaktu:

PW

opis:

EUNE, 30lvl, s2, 44 skiny(40 zakupionych), brakuje ok.30 postaci, 7 maestria(graves, gp) 6(yasuo, vlad, jhin) 5(darius, ekko, zed, jayce, lee, shaco, yi, varus), mmr-1388, 4 strony z runami(typy run:aa speed, ap, ad, armor pene, cd, hp), 5726 ip

oczekiwana cena:

do ustalenia na PW/mogę się ewentualnie  wymienić za konto 30lvl na west z gp i jakimś skinem do niego

zdjęcia/inne informacje:

http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/eune/36863933/skins -lista wszystkich skinów

-mogę wbić złoto, przy szczęsciu platynę 

-mogę nazbierać 6300 ip

w hextechu jest urf kench i 1449 pomarańczowych esencji i 2 skrzynki

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do konto doszło:

3 skiny

Dreadnova gp- kupilem

Wild card shaco-hextech

Pharaoh nasus- hextech

12927 IP

Odłamek ezreala

Odłamek warda

Po 1 tokenie maestrii 6 i 7:

Zed darius yasuo(7)

3 tokeny:

Vlad

Opublikowano

Ref

Konto jest "wyzerowane" z ip bo zmieniłem nick

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...