Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Do Metin2.Us ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym sie zapytac czy jest spolszczenie na metin2.us ktore mozna dac do spatchowanego metka pl? ^^ Albo czy da sie wrzucic jakis patch pl (chodzi mi o dalszy zasieg widzenia jaki zostal dodany na pl) Jesli tak to prosze od link do tematu/downloadu ;)

76561197982068149.png
Opublikowano

Ci chodzi o tego .com niesłusznie nazwanego US, czy prawdziwego .us? Jak do .com to andrzej wydał jakiś taki pliczek, który bez żadnego dl pozwala grać na innych wersjach gry. Poszukaj tylko.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Hmmm... A wie ktos ktory patch na pl wprowadzil dalsze pole widzenia? ;) Czy da sie go wgrac na us i nie wyskoczy zaden blad ^^ i czy jest jakies obejscie do us bo pewnie wlaczy sie autopatcher i bedzie chcial nadpisac pliki ktore bym wrzucil do tego us

76561197982068149.png
Opublikowano

Nie bardzo mi o to chodzilo ale leci + Ponawiam pytanie: "A wie ktos ktory patch na pl wprowadzil dalsze pole widzenia? ;) Czy da sie go wgrac na us i nie wyskoczy zaden blad ^^ i czy jest jakies obejscie do us bo pewnie wlaczy sie autopatcher i bedzie chcial nadpisac pliki ktore bym wrzucil do tego us"

76561197982068149.png
Opublikowano

Nie bardzo mi o to chodzilo ale leci + Ponawiam pytanie: "A wie ktos ktory patch na pl wprowadzil dalsze pole widzenia? ;) Czy da sie go wgrac na us i nie wyskoczy zaden blad ^^ i czy jest jakies obejscie do us bo pewnie wlaczy sie autopatcher i bedzie chcial nadpisac pliki ktore bym wrzucil do tego us"

hmmm wydaje mi sie ze raczej oprocz tego co dalem to to nic nie znajdziesz :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...