Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie pytania są zadawane na rekrutacji w LSPD?

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy ten temat nadaje się na to forum. Otóż na jednym serwerze MTA SA moje podanie do LSPD zostało zaakceptowane. I mam teraz się zgłosić na TS3 na krótką rozmowę. I nie wiem co na tej rozmowie będzie. Czy to będą jakieś pytania czy coś innego. Może ktoś z was kiedyś dostał się do LSPD i wie jak to wyglądało niech mi powie.

Opublikowano

Pewnie będą pytać jak będziesz postępować w różnych sytuacjach, ile czasu będziesz mógł poświęcić dziennie, itp.

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy ten temat nadaje się na to forum. Otóż na jednym serwerze MTA SA moje podanie do LSPD zostało zaakceptowane. I mam teraz się zgłosić na TS3 na krótką rozmowę. I nie wiem co na tej rozmowie będzie. Czy to będą jakieś pytania czy coś innego. Może ktoś z was kiedyś dostał się do LSPD i wie jak to wyglądało niech mi powie.

Zależy ;)

Opublikowano

Witam!

Podaj serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...