Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki prywatny serwer teraz najpopularniejszy?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerzę myślę, że żaden. Każdy jest postawiony na TYM SAMYM silniku - OpenNos, który jest tak wydajnościowo ch*****, że... eh, nie. Jedyny NORMALNY serwer to Xeno's Tale, ale niestety tutaj muszę Cię zmartwić, ale trwają jeszcze nad nim prace.

upi1FS.gif

Opublikowano

NosMagic polecam.

Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc)

▄ . ► KONTAKT .
Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW)

►Skype: smith.polska

Opublikowano

Nosmagic dosc spoko latwo sie lvluje jedyne co w*****a niemiłosiernie to cofki tzn grasz grasz nagle ogromny lag i wywala wchodzisz i masz stan jak z przed 10min np wbiles 36lv cofka i masz 33

Opublikowano

Jak gram na opennos to sporo ludzi jest.

A co do hype na xeno tego nie ogarniam. Jak można pisać że to jedyny normalny serw skoro go jeszcze nie ma? Wyjdzie to się zobaczy czy dobry czy nie.

Opublikowano

Jedyny NORMALNY serwer to Xeno's Tale, ale niestety tutaj muszę Cię zmartwić, ale trwają jeszcze nad nim prace.

Na hypowane g****o, które średnio co pół roku musi być przepisane xD

Aktualnie sadząc bo pewnym niemieckim forum to Entail i OpenNos

Opublikowano

NosMagic.. duzo polakow gierka jest łatwa .. Lv w miare szybko sie wbija hajsik tez dobrze wpada :)

Troche bugow jest ale server z*******y 

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Ostatnio słyszę dużo o NosMagic, głównie pozytywne opinie, więc możliwe że jest warty zagrania. O innych serwerach prywatnych nie słyszałem lub są po prostu słabe.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jest sporo fajnych serwerow wystarczy poszukać ja moge polecic breathtale serwer spoko z kasa nie ma zadnego klopotu (akt6 cala mapa lur 17kk) sp nawet ok sie wbija aleee niee nie moze byc za latwo szansa na up sp taka sama jak na pl osobiscie z 14 do 15 ulepszalem glada okolo 250razy jest to taki serw easy sporo osob gra okolo 11>12 250 osob czyli wiecej niz na enigmie x2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...