Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Xiaomi REDMI NOTE 2 PRIME 32/2GB

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Xiaomi Redmi Note 2 Prime
Metoda kontaktu: forum, aukcja allegro (link PW)
Opis rzeczy:
Mam do sprzedania oryginalny Xiaomi Redmi Note 2 Prime z 32GB pamięci wbudowanej i 2GB pamięci RAM. Telefon jest jak najbardziej sprawy, ale sprzedaję go jako uszkodzony. Z czystym sumieniem przyznaję, że powinno się w nim wymienić baterię (trzyma 1 dzień przy jako takim używaniu) i pokrywę baterii (porysowana przez etui ochronne) oraz z nieznanych mi przyczyn po odłączeniu słuchawek wciąż widnieją jako podłączone (trzeba ponownie uruchomić telefon, aby znów dźwięk był przekazywany na głośnik). Telefon przed wystawieniem aukcji oddany był do naprawy (wymieniono wejście USB, ponieważ raz ładowało a raz nie). Na ekran zawsze było naklejone szkło ochronne (już od pierwszego dnia), więc mogę zagwarantować, że nie posiada żadnej ryski.
Do telefonu daję zastępczą ładowarkę, ponieważ oryginalną zgubiłem. Jestem jego pierwszym właścicielem, posiadam fakturę, ale sklep w którym kupowałem telefon już nie istnieje.
Oczekiwana cena: 390zł
Zdjęcia/inne informacje: Zdjęcia na allegro (pisz PW)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wygląda sprawa serwisów tych telefonów? Na polskim rynku nie są zbyt popularne. Wiedziałem w necie, że modele z fajnymi parametrami są dosyć tanie, więc szukam haczyka. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...