Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupię CS:GO?

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie kupię najtaniej CS:GO? Chodzi mi o opcje dzięki której będę mógł od razu dodawać znajomych bez żadnych doładowan konta..

Bo już raz tak miałem, że kupiłem i jeszcze musialem portfel doladywowac

sygnatura.png

Opublikowano

Ja na smurfa kupowałem klucz na allegro z automatu za 36zł. Z tej aukcji, teraz drożej mają z tego co widzę, ale i tak grosze. http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-klucz-steam-i6329167659.html

Pamiętaj żeby uważać z jakiego regionu kupujesz CD-Key'e, bo możesz się nieźle wjebać i dostać blokadę gry (musiałbyś grę ogarniać z VPN i każdą aktualizację też z VPN, i tak dalej).

Opublikowano

Nawet jak kupisz gry za 200-300zl przez klucze to nic ci nie da.

Blokada jest zdejmowana gdy kupisz za wiecej niz 5 euro na rynku steam. Czyli np csgo jak kupisz u nich na platformie :)

Ja kupilem za 17zl z regionu Asia. I gram normalnie :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak chcesz od razu bez doładowywania to tylko KONTO steam z CS:GO, innej opcji nie ma. Nie zależnie czy kupisz na g2a, czy allegro cd-keya to będziesz musiał doładować. Więc tylko KONTO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...