Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Liveserver nadaje się na serwer z modami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pójdzie serwer z 10 modami w tym z modyfikacją pixelmon dla 80 graczy na live server oferta bez limitu slotow dokupione 8gb

Starczy?

A jeśli nie liveserver to jaki inny hosting cena nie gra zybtnio roli zależy mi tylko na hostingu bo nie chce mi sie bawic...

Opublikowano

Lvlup. Najlepszy hosting z jakim miałem do czynienia. Nie wiem czy mi tylko ale na moje wiadomosci odpowiadali zawsze szybko wiec to plus a takze mocne maszyny.

26_unnamed.png

Opublikowano

Lvlup. Najlepszy hosting z jakim miałem do czynienia. Nie wiem czy mi tylko ale na moje wiadomosci odpowiadali zawsze szybko wiec to plus a takze mocne maszyny.

a jak z ddosami?

Opublikowano

a jak z ddosami?

Nie wiem. Nikt mi nie robił. Raczej tobie też nie będą robić ot tak.

26_unnamed.png

Opublikowano

a jak z ddosami?

Nie wiem. Nikt mi nie robił. Raczej tobie też nie będą robić ot tak.

Ja będę miał ddosy i to spore ;/

Opublikowano

Co do lvlupa to również polecam z całego serca. Może to nie związane zbytnio z serwerami MC ale mam tam też serwer z WWW. Administrator sam wykrył atak i wprowadził stosowne zmiany, aby mu zapobiec oraz dostałem jeszcze informacje co mogę zrobić, żeby jeszcze lepiej się zabezpieczyć.

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

Co do lvlupa to również polecam z całego serca. Może to nie związane zbytnio z serwerami MC ale mam tam też serwer z WWW. Administrator sam wykrył atak i wprowadził stosowne zmiany, aby mu zapobiec oraz dostałem jeszcze informacje co mogę zrobić, żeby jeszcze lepiej się zabezpieczyć.

A to fajnie wiedzieć dzięki wielkie ;3

Ps. za ile postów skończy mi się pijawka ? xD

Opublikowano

Jedyny minus lvlup to przynajmniej u mnie przelew szedł koszmarnie długo mimo tego samego banku :/ zwykle dopiero po około 20-paru godzinach, ale poza tym hosting godny polecanie od paru miesięcy mam u nich VPS-a i kontakt jest z nimi dobry i serwer działa bez zarzutów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...