Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką w CS:GO po zmianie karty graficznej

Mentor9997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Piszę tutaj z powodu problemu, który pojawił się podczas "grania" w Counter Strike Global Offensive na nowej karcie radeon 5870 lightning twin frozr ii. A więc, wrzuciłbym tutaj screena z tego co się dokładnie dzieje, ale kiedy robię screena podczas włączonej gry, wygląda to tak jakby gry wcale nie było a jedynie zrobiłbym zrzut pulpitu :/ Dlatego też wrzuce tu zdjęcie z telefonu, może to nie najlepsze rozwiązanie ale jedyne. A więc po wymianie geforce na radeona zaczęły się pojawiać ("artefakty"?) nie wiem czy to dokładnie to, ale w każdym razie wygląda podobnie, takie prześwitujące białe lub ciemne paski przeważnie na górze lub po środku ekranu. Sprawdzałem spójność plików gry, DirectX zainstalował się od nowa, ale to nie pomogło. Moje skromne zdanie, jako kompletnego amatora jest takie, że gra podczas uruchamiania na geforce pobrała sobie jakieś sterowniki które teraz nie współpracują z Radeonem, tylko jak to zmienić? I oczywiście mogę nie mieć racji. Więc bardzo prosiłbym was o pomoc. :D

post-1312971-0-08430800-1485707862_thumb.jpg

Opublikowano

W prawym górnym rogu pojawia się informacja że transmitujesz, spróbuj bez 

Mam tą informacje od jakiegoś pół roku i dopiero po wymianie karty, zaczęły się problemy.

Opublikowano

Karta jest nowa, czy używana?

Odkupiona od znajomego, ponoć roczna. Z wyglądu jej stan jest dobry, w innych grach też nieźle się sprawuję.

Jaki masz zasilacz oraz jaką poprzednio miałeś kartę?

Opublikowano

Karta jest nowa, czy używana?

Odkupiona od znajomego, ponoć roczna. Z wyglądu jej stan jest dobry, w innych grach też nieźle się sprawuję.

Jaki masz zasilacz oraz jaką poprzednio miałeś kartę?

Intel Core2 Duo CPU E6550, Zasilacz 600W Tagan BZ Series, tylko tyle wiem... Poprzednio miałem (być może wprowadziłem kogoś w błąd ale jednak też MSI) MSI NX8800GTS.

Ale wątpie żeby zasilacz miał coś do tego, tak jak mówiłem bądź nie mówiłem w innych grach działa bez zarzutu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...