Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś stąd jeszcze gra? :)

rijana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Chciałabym się dowiedzieć jak aktualnie wygląda sytuacja na B&S, czy ktokolwiek stąd gra czy ludzi jest coraz mniej?

Myślałam jakiś czas temu, żeby zagrać od nowa, ale samemu po jakimś czasie robi się nudno, no i stąd moje pytanie.

Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. 

Z góry dzięki za informację :D

Opublikowano

Ostatnio wszedłem do gry to nawet w początkowych lokacjach było wiele osób, a jak przyszedłem gdzieś gdzie są jeszcze większe zbiorowiska ludzi to było ich serio dużo. Co do ludzi do gry to jest osobny temat przypięty do działu i tam szukaj osób. 

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Chciałabym się dowiedzieć jak aktualnie wygląda sytuacja na B&S, czy ktokolwiek stąd gra czy ludzi jest coraz mniej?

Myślałam jakiś czas temu, żeby zagrać od nowa, ale samemu po jakimś czasie robi się nudno, no i stąd moje pytanie.

Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. 

Z góry dzięki za informację :D

Warto grać, warto do tej gry wrócić po przerwie. Wiele się zmieniło, teraz nowy gracz ma znacznie łatwiej niż rok temu. Co prawda była fuzja serwerów, ale wyszło to raczej na plus.

maybenow.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc co dopiero zaczęłam grę i mogę śmiało przekazać, że widuje sporo graczy. Także chyba warto wrócić do grania! :D

Opublikowano

Nie grałem jakiś rok i po powrocie powala mnie ogrom nowości :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Nie grałem jakiś rok i po powrocie powala mnie ogrom nowości :D

Ja też wróciłem po rocznej przerwie xD Kupiłem nawet wtfasta, żeby sobie pograć w spokoju. :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...