Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arena - #2

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Arena

Przedstawiam wam mapkę pod wymiar, wyzwanie, dungeon piętrowy.

Rozmiar 1x1

Video :

Pobierz:

MEGA

SCAN

Opublikowano

Zapomniałem w Settings w mapce dodać arenam.msenv, bo ten plik masz w paczce :D

@bigbig

Daj znać czy działa :) Jak nie to podeśle do tematu paczke ze skyboxem. Sorki nie testowałem mapki w grze tylko WE :)

Opublikowano

@bigbig

Daj znać czy działa :) Jak nie to podeśle do tematu paczke ze skyboxem. Sorki nie testowałem mapki w grze tylko WE :)

Nie działa.

Opublikowano

@bigbig

Nie działa.
Wystarczy umiejętność czytania błędów z pliku syserr.txt. podaj jego zawartość.
Opublikowano

@bigbig

Nie działa.

Wielki zbawco i ty nawet tu, wgraj u siebie i zobacz, mapy i tak nie wiem czy skorzystam bo w grze nie wyglada ciekawie

Opublikowano

@bigbig

Nie działa.

Wielki zbawco i ty nawet tu, wgraj u siebie i zobacz, mapy i tak nie wiem czy skorzystam bo w grze nie wyglada ciekawie

Kur** bęcwale, masz skyboxa w złej ścieżce lub złą nazwę w settings.txt. Tak ciężko to sprawdzić? I nie jest to problem/wina autora mapy, lecz Twój brak wiedzy.

Już widzę jak Ty tego Lykana dodajesz.  ^^  - 

http://www.mpcforum.pl/topic/1595682-dyskusja-o-serwerze-easy-z-likanem/#entry13450106

@Xel3 Bez przesady, zrobiłeś dobrą robotę. Takie rzeczy każdy powinien już sam sobie zrobić, ale niestety poziom tego forum jest bardzo niski.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

@bigbig

Nie działa.

Kur** bęcwale, masz skyboxa w złej ścieżce lub złą nazwę w settings.txt tak ciężko to sprawdzić? I nie jest to problem/wina autora mapy, lecz Twój brak wiedzy.

Już widzę jak Ty tego Lykana dodajesz.  ^^  - 

http://www.mpcforum.pl/topic/1595682-dyskusja-o-serwerze-easy-z-likanem/#entry13450106

Ja pisałem, że w settings zapomniałem dodać arenam.msenv :/ Następnym razem będę sprawdzał wszystko

Opublikowano

Jakiś ch***wy random skacze do moich umiejętności z czego widzę po twojej prezce że zajebane wszystko z jednego forum.

Zrobiłem to co kolega chciał to nie działało to nie siej fermemtu bo mapke juz mam.

Opublikowano

Jakiś ch***wy random skacze do moich umiejętności z czego widzę po twojej prezce że zajebane wszystko z jednego forum. Zrobiłem to co kolega chciał to nie działało to nie siej fermemtu bo mapke juz mam

XDD Zakładając, że ja jestem randomem... To kim Ty kur** jesteś pajacu? No, a jakoś 1,5k graczy miał serwerek swojego czasu. :(  :(  :(  

Up: Nie odpowiem już na żadną Twoją wiadomość plebsie, aby nie robić niepotrzebnego spamu w temacie.

@bigbig Nie jestem żaden nexus, tylko MrLuzer. xD Na pewno słyszałeś o mnie, a jak nie to Twój problem.  :)

Topic: Fajowa mapa, czekam na więcej.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Jakiś ch***wy random skacze do moich umiejętności z czego widzę po twojej prezce że zajebane wszystko z jednego forum. Zrobiłem to co kolega chciał to nie działało to nie siej fermemtu bo mapke juz mam

XDD Zakładając, że ja jestem randomem... To kim Ty kur** jesteś pajacu? No, a jakoś 1,5k graczy miał serwerek swojego czasu. :(  :(  :(  

Up: Nie odpowiem już na żadną Twoją wiadomość plebsie, aby nie robić niepotrzebnego spamu w temacie.

PEWNIE NEXUS  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  :santa::makka100lat:

Opublikowano

Ludzie proszę jak chcecie spiny rozkręcać to idziecie na pw, żeby bezsensu postów nie nabijać w temacie. Dziękuję bardzo za pozytywne komentarze :)

Opublikowano

PEWNIE NEXUS  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  <.<  :santa::makka100lat:

Sam żeś nexus xD

Fajny styl twoich map ale akurat dla tej nie widzę żadnego zastosowania.

Opublikowano

Sam żeś nexus xD

Fajny styl twoich map ale akurat dla tej nie widzę żadnego zastosowania.

A wiesz jakieś moby, potem respaw metków i boss, może komuś się przyda taka mapka :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak up napisał 

Pod dungeon dość spoko

Mi się podoba  :lenny:

Opublikowano

@Xel3 jak zawsze z*******a robota widać ze dużo czasu już spędziłeś na robieniu mapek więc coraz więcej doświadczenia nabierasz widać ze lubisz to robić i robisz to z pasją także w c**j mogę polecić go do wszelakich mapek . Pozdrawiam xD

@

Co do spin w temacie w*********c na pw a nie nabijać posty !

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...